۲ اسفند ۱۳۹۳، ۲۰:۵۰

در پایان سال کلید خورد:

اقدامات پیشگیرانه پلیس با دستگیری ۲۵ معتاد در سمنان آغاز شد

اقدامات پیشگیرانه پلیس با دستگیری ۲۵ معتاد در سمنان آغاز شد

سمنان - با اجرای طرحی دو روزه و دستگیری ۲۵ معتاد خرده پا، نخستین مرحله از برنامه های ویژه پلیس سمنان با رویکرد پیشگیرانه در پایان سال کلید خورد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان سمنان، فرمانده انتظامی شهرستان سمنان ضمن اشاره به اقدامات پیشگیرانه پلیس با دستگیری ۲۵ معتاد در این شهرستان گفت: این طرح با حضور قسمت های مختلف نیروی انتظامی و با هماهنگی مقام قضایی انجام شد.

سرهنگ سید موسی حسینی افزود: در این طرح، هفت نقطه و محل آلوده و جرم خیز که از قبل مورد شناسایی پلیس قرار گرفته بود، مورد بازرسی قرار گرفت و در پایان این طرح، ۲۵ معتاد خرده پا که دو نفر از آنان زن بودند دستگیر شدند.

وی اظهار داشت: در این بازرسی مقادیری مواد مخدر شامل، تریاک، هروئین و ماده مخدر صنعتی و خطرناک شیشه به همراه تعدادی لوازم استعمال مواد مخدر و همچنین وسایل و اقلام سرقتی کشف شد.

این مسئول انتظامی با اشاره به این که بر اساس آمار و اطلاعات موجود، بیشتر جرایم خرد به خصوص سرقت های با ارزش ریالی ناچیز، توسط معتادان خرده پا صورت می گیرد، افزود: این افراد برای تامین هزینه های اعتیادشان به مواد مخدر، دست به سرقت می زنند.

حسینی تاکید کرد : بی تردید برخورد با این افراد و دستگیری آنان، ارتقای امنیت و آرامش عمومی را در روزهای پایانی سال به همراه خواهد داشت.

وی در خاتمه از عموم شهروندان خواست تا هرگونه اطلاعات خود از فعالیت های مشکوک را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

کد خبر 2502450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha