پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ اسفند ۱۳۹۳، ۸:۴۵

آصفری با مهر مطرح کرد:

آمار رئیس جمهور در مورد خروج صنایع از رکود بازنگری شود

آمار رئیس جمهور در مورد خروج صنایع از رکود بازنگری شود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عدم تعیین استاندار مرکزی را موجب سوءاستفاده برخی جریان های سیاسی خواند و آمار رئیس جمهور مورد خروج ۶ تا ۷ هزار صنعت از رکود را زیر سئوال برد.

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چندین ماه است که به خاطر نگاه سیاسی دولت استانداری برای استان مرکزی انتخاب نشد و این خلاء موجب شده تا برخی احزاب و جریانات سیاسی در استان فعال شوند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت باید در ماه های پایانی سال ۹۳ استاندار استان مرکزی را مشخص کرده و جلوی سوء استفاده برخی جریایانات و احزاب خاص را از این خلاء بگیرد.

وی ادامه داد: دود این خلاء به چشم مردم می‌رود. متاسفانه در ۲ تا ۳ سالی که دولت یازدهم روی کار آمده است، پروژه عمرانی در استان کلید زده نشده است.

اصفری اظهار داشت: از لیست ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ صنعتی که رئیس جمهور اعلام کرد از رکود و تعطیلی خارج شده اند ۲۵۰۰ صنعت در استان مرکزی قرار دارد که نزدیک به ۴۰ درصد آن ها با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد کار می کنند یا تعطیل هستند.

وی از رئیس جمهور خواست وضعیت صنایع استان اراک را بررسی کنند و اظهار داشت: در کنار عدم توجه دولت به وضعیت اقتصاد متاسفانه عدم انتخاب استاندار مرکزی نمونه ای از عدم توجه دولت به وضعیت سیاسی استان هاست.

 

کد خبر 2513703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha