به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی جوادی صبح دوشنبه در بازدید از منطقه گردشگری این جنگل تصریح کرد: در سال جاری با همکاری شهرداری و شورای شهر سنگ فرش این منطقه اجرا خواهد شد.
وی از اختصاص هشت میلیارد ریال برای تکمیل راه ارتباطی منطقه نمونه گردشگری فندقلو خبر داد و اضافه کرد: اعتبارات دولتی برای توسعه و تکمیل راه ارتباطی در نظر گرفته شده است.
فرماندار نمین در خصوص وضعیت بازدید از این منطقه به بازدید ۱۳ هزار مسافر و گردشگر طی ۱۰ روز گذشته خبر داد و این رقم را قابل توجه خواند.
جوادی وضعیت آب و هوایی استان را یکی از دلایل کاهش سفرها برشمرد و گفت: در نظر داریم با توسعه امکانات رونق گردشگری این منطقه افزایش یابد.
وی در خصوص کمبود امکانات شب مانی افزود: با وجود اینکه اتاقک چوبی در این منطقه احداث شده در سال جاری ۱۰ اتاقک دیگر نیز احداث خواهد شد.
نظر شما