پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۳

فرماندار پلدختر تاکید کرد:

حفاظت از جنگلها فرهنگسازی شود/ لزوم جلوگیری از آتش زدن کاه و کلش

حفاظت از جنگلها فرهنگسازی شود/ لزوم جلوگیری از آتش زدن کاه و کلش

پلدختر - فرماندار شهرستان پلدختر بر ضرورت فرهنگسازی در رابطه با حفظ جنگلهای این شهرستان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله ترابی نژاد صبح دوشنبه در جلسه ستاد اطفاء حریق شهرستان پلدختربا بیان این که محیط زیست میراث بشریت بر روی زمین است اظهار داشت: اجتماع سالم نیازمند محیط زیست انسانی و طبیعی مطلوب است و تمامی دستگاه های اجرایی در حفاظت از منابع طبیعی مسئول هستند.

وی صیانت از منابع طبیعی را نیازمند عزم همگانی دانست و گفت: امروز شاهد بحران های متعددی از جمله ورود ریزگردها به برخی از مناطق کشور، بی آبی و کم آبی و ... هستیم.

فرماندار پلدختر بزرگترین عامل در بروز چنین بحران هایی را خود انسان دانست و افزود: امروز یکی از پیامدهای تخریب جنگل ها و مراتع و از بین رفتن منابع آبی ریزگردها و گرد و غبار است.

ترابی نژاد با تاکید بر ضرورت پیشگیری از وقوع آتش سوزی در جنگلها عنوان کرد: در این زمینه باید فرهنگسازی بین مردم نیز صورت گیرد.

وی با بیان اینکه برای مقابله با آتش سوزی باید از تمام ظرفیت ها استفاده شود افزود: جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و تیم های اطفا حریق باید در این زمینه همیشه از آمادگی لازم و تجهیزات کامل برخوردار بوده تا به موقع بتوانند وارد عمل شوند.

فرماندار پلدختر گفت: در ورودی و خروجی روستاها تابلوهایی با شعارهایی از زبان طبیعت نصب شود و در مناطقی که مردم به گردشگری می پردازند منابع طبیعی با همکاری و هماهنگی دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاها در چارچوب قوانین یک ارتباط تنگاتنگ برقرار شود.

ترابی نژاد افزود: برای اطفاء حریق تجهیزات و امکاناتی در محل دهیاری ها و شوراها نگهداری شده که در مواقع ضروری از این امکانات به موقع استفاده شود تا موجب مهار آتش و جلوگیری از گسترش آتش سوزی شود.

وی گفت: خوشبختانه تا کنون آتش سوزی آنچنانی در شهرستان نداشته ایم و امیدواریم تمام دستگاهها پای کار و آماده باشند و روزی فرا برسد که آتش سوزی در مراتع نداشته باشیم.

فرماندار پلدختر آتش زدن کاه و کلش را یک فرهنگ غلط در شهرستان دانست و افزود: باید در این زمینه فرهنگ سازی شود و کسانی که کاه و کلش را آتش می زنند را به مراجع قضایی معرفی شده تا با آنها برخورد قانونی شود.

ترابی نژاد تصریح کرد: آتش زدن کاه و کلش مزارع به خاک خسارت وارد کرده  و محیط زیست را از بین می برد که خسارات آن دیگر قابل جبران نیست.

کد خبر 2770630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha