۱۹ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۱۴

پیش فروش ۷۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت خط ۳ قطار شهری مشهد

پیش فروش ۷۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت خط ۳ قطار شهری مشهد

مشهد - معاون شهردار و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های اقتصادی شهرداری مشهد از پیش فروش ۷۰ میلیارد تومان اوراق مشارت خط ۳ قطار شهری مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا مزجی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: به‌دنبال کلنگ‌زنی خط٣ قطارشهری مشهد با حضور وزیر کشور و مسئولان شهری و استانی مرحله دوم فروش اوراق مشارکت خط‌٣ قطار‌شهری را در کمتر از یک‌ماه آینده به سرانجام خواهیم رساند.

معاون شهردار و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های اقتصادی شهرداری مشهد همچنین با اشاره به سود ‌روزشمار ٢٢‌درصد این اوراق، تصریح کرد: هیچ محدودیت زمانی برای فروش اوراق مشارکتی خط‌٣ قطارشهری مشهد برای خریداران وجود ندارد و افراد می‌توانند هر زمان که بخواهند، در بازار فرا بورس سهام‌هایشان را بفروشند.

وی گفت: پروژه خط‌٣ قطارشهری مشهد چهار‌ساله اجرا می شود و اوراق مشارکت پروژه خط‌٣ قطارشهری مشهد با نام خریداران و معاف از مالیات است که سود علی‌الحساب ٢٢‌درصدی آن به‌صورت روز شمار و هر سه ماه یک‌بار بدون نیاز به مراجعه دارندگان اوراق به حساب آنان واریز می‌شود.

وی در رابطه با میزان اوراقی که قرار است در مرحله دوم دومین فروش اوراق مشارکت خط‌٣ قطارشهری عرضه شود، عنوان کرد: از پانصدمیلیارد تومان اوراق منتشر‌شده، شانزده‌میلیارد تومان در مرحله اول به فروش رسید که در‌حال‌حاضر به فاصله سه ماه از عرضه اولین مرحله فروش اوراق مشارکت پروژه خط٣ قطارشهری مشهد، مرحله دوم آن قرار است از چند هفته آینده آغاز شود.

کد خبر 2771911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha