۳۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۴۰

رئیس دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

مراسم جزء خوانی قرآن طی ماه رمضان در کرمانشاه برگزار می شود

مراسم جزء خوانی قرآن طی ماه رمضان در کرمانشاه برگزار می شود

کرمانشاه- رئیس دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: طی روزهای ماه مبارک رمضان مراسم جزء خوانی قرآن در کرمانشاه برگزار می شود.

اسمعلی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، از برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در کرمانشاه در روزهای ماه مبارک رمضان خبر داد.

وی با بیان اینکه این مراسم از ساعت ۱۲ تا ۱۳ روزهای ماه رمضان در اداره تبلیغات اسلامی کرمانشاه برگزار می شود، افزود: مشابه این مراسم در مساجد جامع تمامی شهرستان های استان نیز برگرار می شود.

ابراهیمی همچنین خاطر نشان کرد: برگزاری محافل انس با قرآن، کلاس های آموزش صحیح خوانی و حفظ قرآن و طرح قرآنی ۱۴۴۹ از دیگر برنامه هایی است که توسط اداره تبلیغات در ماه رمضان اجرا می شود.

رئیس دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی کرمانشاه، ماه مبارک رمضان را فرصتی ارزشمند برای انس و نزدیکی هر چه بیشتر با مفاهیم حیات بخش قرآن عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه باید موضوع انس با قرآن در متن جامعه ترویج شود گفت: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای این منظور است.

کد خبر 2783259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha