پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۲۷ تیر ۱۳۹۴، ۹:۴۷

صبح امروز؛

نماز عید سعید فطر در ۱۷شهر کهگیلویه و بویراحمد اقامه شد

نماز عید سعید فطر در ۱۷شهر کهگیلویه و بویراحمد اقامه شد

یاسوج – همزمان با سراسر کشور نماز عید سعید فطر در ۱۷ شهر کهگیلویه و بویراحمد اقامه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این آیین صبح شنبه به امامت ائمه جمعه شهرهای استان برگزار شد و مردم مومن این استان پایان ۳۰روز روزه داری را جشن گرفتند.

همچنین نماز با صلابت عید فطر در تعداد زیادی از مساجد وحسینیه های کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

این مراسم در یاسوج به امامت آیت الله سید علی اصغر حسینی امام جمعه این شهر در بلوار عدل برگزار شد.

امام جمعه یاسوج در خطبه های نماز عید فطر این شهر گفت: عید فطر روز جایزه گرفتن و پاداش گرفتن روزه داران واقعی و کسانی است که در امتحان الهی موفق شده اند.

حسینی همچنین امر به معروف و نهی از منکر را کلید حل مشکلات جامعه دانست و گفت: اگر در جامعه‌ای این دو فریضه الهی به خوبی اجرا شود، بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

وی بر احیای این فریضه الهی تاکید کرد و افزود: در نظام جمهوری اسلامی باید امر به معروف و نهی از منکر برای اصلاح امور به خوبی و به بهترین نحو اجرا شود.

حسینی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به پیروزی کشور در مذاکرات هسته ای اشاره کرد و گفت: برای اولین بار در تاریخ دیپلماسی دنیا یک کشور به اصطلاح جهان سومی در برابر قدرت‌های بزرگ ‌نشست و از حقوق خود دفاع کرد.

وی افزود: به لطف الهی و پشتیبانی ملت و رهنمودهای مقام معظم رهبری مذاکره‌کنندگان ایران با ۱+۵ موفق شدند.

امام جمعه یاسوج تصریح کرد: مذاکره کنندگان غیور، مومن، متدین ایران اسلامی با کشورها عضو گروه ۱+۵ به پشتیبانی، راهنمایی و راهگشایی مقام معظم رهبری و همچنین پشتیبانی مردم توانستند کاری کنند که غربی ها حق هسته‌ای ایران را به رسمیت بشناسند.

وی با بیان اینکه دشمنان در برابر مقاومت ملت ایران شکست خورده اند، اظهار داشت: آمریکایی‌ها و غربی‌ها به قدرت ایران پی‌برده‌ و بارها به این مسئله اعتراف کرده اند.

حسینی شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را مربوط به موضوع هسته‌ای ندانست و گفت: این ها شعارهای راهبردی است که ملت ما همچنان آن را سر خواهد داد.

وی تاکید کرد: هرگز شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل در ایران اسلامی حذف نمی‌شود و ملت عزیز ایران برای پیشبرد دین مبین اسلام و ستیز با دشمنان مانند کوه استوار هستند و پوزه دشمنان را به خاک مذلت می‌کشانند.

کد خبر 2861092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha