پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ مرداد ۱۳۹۴، ۹:۵۰

مديركل دفتر معماری وزارت راه و شهرسازی:

آثار برگزیده نمایشگاه فضای شهری زنجان نقاشی‌ دیواری شود

آثار برگزیده نمایشگاه فضای شهری زنجان نقاشی‌ دیواری شود

زنجان- مديركل دفتر معماری، طراحی شهری و بافت‌های واجد ارزش وزارت راه و شهرسازی، گفت: باید آثار برگزیده نمایشگاه فضای شهری در قالب نقاشی‌های دیواری به نمایش گذاشته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزانه صادق ‌مالواجرد شامگاه شنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه استانی عکس و کارتون آثار منتخب کشوری «نقد بنا و فضای شهری» در زنجان، افزود: اتفاقی که در شهر زنجان رخ داده در راستای مدیریت درست در حوزه شهری بوده است.

وی با اشاره به ورودی کارخانه کبریت، اظهار داشت: ورودی این مجموعه بسیار باکیفیت است.

مديركل دفتر معماری، طراحی شهری و بافت‌های واجد ارزش وزارت راه و شهرسازی، با اشاره به اینکه اولین نمایشگاه در تهران برگزار شد، گفت: در این راستا ما استان زنجان را برای برگزاری نمایشگاه عکس و کارتون انتخاب کردیم.

صادق مالواجرد، گفت: معاونت شهرسازی و معماری به لحاظ دبیرخانه بودن شورای شهرسازی وظیفه سیاست گذاری در بالاترین نهاد در عرصه شهرسازی را برعهده دارد و برای رسیدن به ماموریت، طرح‌های مطالعاتی تعریف می‌شود.

مدیرکل دفتر معماری و طراحی شهری وزارت راه و شهرسازی، رشته‌های این جشنواره را عکاسی و کارتون اعلام کرد و افزود: بخش عکاسی نیز به دو بخش عکاسی حرفه‌ای و عکاسی تجربی تفکیک شد.

صادق ‌مالواجرد تاکید کرد: حقوق شهروندی و مطالبات شهری بیشترین موضوعات مطرح شده در این جشنواره است.

وی گفت: دید نقدانه به فضای شهری بسیاری از مشکلات شهری را به نمایش گذاشته و باعث می‌شود برنامه‌ریزی و مدیریت لازم برای رفع آن تدوین شود.

وی تصریح کرد: هنر عکاسی بدون واسطه و در کوتاه‌ترین زمان می‌تواند مفاهیم را به مخاطب انتقال دهد و کاریکاتور نیز با نگاه ریزبینانه مشکلات را به خوبی بزرگنمایی می‌کند.

مدیرکل دفتر معماری و طراحی شهری وزارت راه و شهرسازی افزود: آثار برگزیده باید به سطح شهرها و کوچه‌ها کشیده شود و باید این آثار در قالب نقاشی‌های دیواری به نمایش گذاشته شود.

صادق مالواجرد با بیان اینکه در بحث معماری به هنر رجوع کردیم، گفت: در این راستا هنر عکاسی را انتخاب کردیم.

وی گفت: هنر جادوانه است و باید معماری کشورمان را به هنر نزدیک کنیم.

مديركل دفتر معماری، طراحی شهری و بافت‌های واجد ارزش وزارت راه و شهرسازی، افزود: باید مراودات بین مردم و دولت پررنگ شود؛ چراکه تحقق این امر در توسعه فضای شهری بسیار موثر است.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی در صدد انجام فعالیت‌هایی به منظور کیفیت‌بخشی در بحث فضاهای شهری است.

مدیرکل دفتر معماری و طراحی شهری وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: در سنوات گذشته، بسیاری از شهرهای کشور به هایپراستار تبدیل شده و بسیاری از شهرهای کشور با این موضوع درگیر هستند.

صادق ‌مالواجرد گفت: مسئولان باید در فعالیت‌های شهری خود اصل دموکراسی را رعایت کنند و توجه به تخصصی عمل‌ کردن نیز از دیگر اولویت‌های فعالیت در حوزه شهرسازی است.

وی به فعالیت‌های خوب استان زنجان در زمینه دریافت نظر عمومی درخصوص فعالیت‌های شهری اشاره کرد و افزود: مهم‌ترین مصداق این فعالیت‌ها برگزاری مسابقه برای انتخاب طرح برتر و منتخب سبزه‌میدان است که بسیار خوب بود.

صادق مالواجراد با بیان اینکه جشنواره نقد بنا و فضاهای شهری با موضوع محوری نقد فضاهای شهری برگزار شد، افزود: این جشنواره در دو بخش سیما و منظر شهری و زندگی در فضای شهری برگزار شد.

کد خبر 2867007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha