به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از حرت دیلی، «احمد داود اوغلو» نخست وزیر ترکیه برای دومین با رئیس حزب حاکم توسعه و عدالت شد.
همانطور که انتظار می رفت وی که تنها کاندید ریاست حزب بود تمامی ۱۳۵۳ رای معتبر را از آن خود کرد تا در کنار نخست وزیری ترکیه بار دیگر رئیس حزب توسعه و عدالت هم شود.
این رای گیری امروز در کنگره سالانه حزب عدالت و توسعه با حضور حدود ۱۴۴۵ هیئت صورت گرفت که در آن پیام رجب طیب اردوغان رئیس جمهور فعلی و عبدالله گل رئیس جمهور پیشین حزب قرائت شد.
شایان ذکر است قبل از داود اوغلو ، رجب طیب اردوغان ریاست این حزب را بر عهده داشت که بعد از انتخابش به عنوان رئیس جمهور از این سمت کناره گیری کرد زیرا به موجب قوانین ترکیه رئیس جمهور این کشور نباید عضو هیچ یک از احزاب سیاسی این کشور باشد.
شایان ذکر است عبدالله گل رئیس جمهور پیشین ترکیه که به همراه اردوغان از بنیانگذاران حزب حاکم عدالت و توسعه است از پذیرش دعوت برای شرکت در گردهمایی امروز کنگره حزب که بزرگترین نهاد تصمیم گیری حزب است خود داری کرد و صرفا پیام وی در این همایش خوانده شد.
نظر شما