۱۶ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۱۱

معاون طیب نیا اعلام کرد:

تورم بسته خروج از رکود کمتر از یک درصد است

تورم بسته خروج از رکود کمتر از یک درصد است

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد با بیان اینکه کالاهای در انبار مانده و بدون تقاضا شامل طرح کارت خرید اعتباری است، گفت: آثار تورمی اجرای این بسته بسیار کم و ناچیز است.

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور محمدی در واکنش به برخی اخبار مبنی بر افزایش نرخ تورم و حجم نقدینگی با اعطای وام‌های ۲۵ میلیون تومانی خرید خودرو و ۱۰ میلیون تومانی خرید کالا گفت: آثار تورمی اجرای این بسته بسیار کم و ناچیز است.

معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه این منابع شامل ۲۰ درصد تسهیلات منابع سرمایه در گردش بود که اثر تورم زایی ندارد، افزود: علاوه بر این، کالاهایی با این تسهیلات خریداری شد که در انبار مانده بود و تقاضایی نداشت و بنابر این شامل افزایش قیمت نشد.

محمدی افزود: کاهش نرخ ذخیره قانونی اثر تورمی آنچنانی ندارد و زیر یک درصد است.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه این بسته تنها تا پایان سال اعتبار دارد و بعد از آن دولت سیاست‌های بلندمدت اقتصادی خود را همچنان دنبال خواهد کرد، افزود: هم اینک تورم در کشور ما روندی نزولی به خود گرفته و این روند همچنان ادامه خواهد یافت.

کد مطلب 2993839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha