به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله محمدرضا ناصری، عصر امروز در همایش بیمه سلامت در یزد اظهار داشت: بخش قابل توجهی از بیماران بیمارستانهای یزد و حتی مراکز درمانی نظیر کلینیکهای تخصصی را بیمارانی از استانهای جنوبی و شرقی تشکیل میدهند که اغلب آنها همراهانی نیز با خود دارند که وضعیت اسکان آنها نگران کننده است.
وی بیان کرد: برخی افراد سوء استفادهگر از این قضیه بهرهبرداری کرده و همراهان را برای اسکان سرکیسه میکنند که بیمهها و دانشگاه علوم پزشکی باید از این موضوع جلوگیری کند.
ناصری تاکید کرد: در برخی موارد نیز به دلیل ناتوانی مالی یا هزینههای گزافی که برخی به ناحق دریافت میکنند، همراهان بیمار در پارکها یا پیادهروهای اطراف بیمارستان سپری می کنند که این امر شایسته یزد نیست.
امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: پیشنهادی مبنی بر اینکه در کنار بیمارستانها یا در طبقات فوقانی آنها، مکانی نیز برای اسکان همراهان بیماران با امکانات اولیه در نظر گرفته شود، ارائه شد اما هنوز اقدامی در این زمینه انجام نشده است.
وی تصریح کرد: بیمهها به ویژه بیمه سلامت میتواند این اقدام را انجام دهد و با دریافت مبلغی عادلانه، هم برای خود درآمد ایجاد کند و هم به وضعیت اسکان همراهان بیماران سر و سامان دهند.
امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود بر ورود بیمهها به مباحث پیشگیری تاکید کرد و افزود: بیمهها شرایطی فراهم کنند که هم مردم نسبت به بیماریها آگاهی پیدا کنند و از بروز آنها جلوگیری کنند و هم نظارت بر تولید موادغذایی که در بسیاری مواقع تولید بیماری میکنند، بیشتر شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز در این همایش با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت، نقطه روش پرونده دولت تدبیر و امید است، اظهار داشت: بیمه سلامت و پوشش همگانی بیمه تا حد زیادی رضایت مردم را در حوزه بهداشت و درمان تامین کرد.
محمدرضا میرجلیلی بیان کرد: در واقع باید در قالب برنامه چهارم که از سال ۸۴ تا ۸۹ باید به آن عمل میشد، باید پرداخت از جیب مردم در زمینه درمان را به ۳۰ درصد می رساندیم اما شرایط به نحوی شد که این رقم به ۵۲ درصد و گاه بیشتر رسید به همین دلیل دولت تدبیر و امید خود را مکلف به اجرای طرح تحول نظام سلامت و اجرای قوانین برنامه چهارم و پنجم کرد.
نظر شما