پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۱۳:۰۱

طی یک سال گذشته

کمپانی رویال شکسپیر ۵۰۰ هزار کارآموز تئاتری را پرورش داد

کمپانی رویال شکسپیر ۵۰۰ هزار کارآموز تئاتری را پرورش داد

کمپانی رویال شکسپیر انگلستان در روزهای پایانی سال ۲۰۱۵ اعلام کرد که در سال گذشته میلادی ۵۰۰ هزار کارآموز تئاتری را در سراسر انگلستان پرورش داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت رسمی کمپانی رویال شکسپیر، این کمپانی در حوزه آموزشی خود در سراسر انگلستان برنامه‌هایی را برای آموزش نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به تئاتر و همچنین آموزگاران مدارس مختلف تدارک می‌بیند که در سال گذشته میلادی هم این برنامه‌‌ها را اجرا کرد.

این کمپانی در قالب برگزاری ورک‌شاپ‌های آموزشی برای کارآموزان، برگزاری جلسات تخصصی برای آموزگاران، برگزاری برنامه‌های زنده در مدارس و همچنین آموزش و اجرا در فضای مجازی، علاقه‌مندان به تئاتر را در سنین مختلف آموزش و پرورش داده است.

طبق آمار اعلام شده از سوی این کمپانی بین‌المللی تئاتر، سال گذشته میلادی ۵۰۰ هزار کارآموز اعم از نوجوانان و جوانان و همچنین آموزگاران مدارس با برنامه‌های آموزشی کمپانی رویال شکسپیر، آموزش دیده‌اند.

کمپانی رویال شکسپیر انگلستان قصد دارد برنامه‌های آموزشی خود را در سال جدید میلادی در کشورهای اسکاتلند و ایرلند شمالی هم گسترش دهد.

کد خبر 3005738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha