به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان سمنان، حسین اصغری، صبح دوشنبه و در خلال نشستی با کارشناسان و اعضای کمیته نظارت فراروده های زراعی، به میزبانی جهاد کشاورزی استان سمنان، بیان داشت: این کمیته با حضور نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، اداره کل تعزیرات حکومتی و مراکز تحقیقاتی در سازمان جهاد کشاورزی استان تشکیل شده است.
وی افزود: پس از تشکیل کمیته استانی و صدور ابلاغ برای اعضاء فعالیت میدانی برای نمونه برداری و بازرسی از کارخانه ها و انبارهای کود آغاز شد و نمونه های برداشت شده برای بررسی و آزمایش به آزمایشگاه مرجع ارسال شد و پیگیری پرونده افراد متخلف از طرف سازمان های مسئول در سازمان صنعت معدن و تجارت و اداره کل تعزیرات حکومتی در حال انجام است.
جهاد کشاورزی به تولید غذای سالم توجه ویژه دارد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، درباره وظایف جهاد کشاورزی در زمینه تولید کافی غذا، گفت:یکی از وظایف وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جهادکشاورزی استان ها توجه به تولید غذای کافی و سالم از عرصه هاست که ارتباط مستقیم با سلامت افراد جامعه دارد و با برنامه ریزی مقرر شد از طریق گشت های مشترک دستگاه های عضو نظارت بر فروشگاه ها به صورت مستمر انجام شود.
اصغری بیان کرد: پس از ابلاغ دستور العمل کاركنترل، بازرسي از مراكز توليد، نگهداري و توزیع کودهای شیمیایی با نمونه گیری و نمونه برداری از کارخانجات تولید کننده سطح استان اغاز شد و تاکنون ۲۲ نمونه از فراورده های تولید شده برای انجام آزمایش های فنی به موسسه تحقیقات خاک و آب ارسال شده است و این نظارت شامل کودهای تولیدی داخل و اقلام وارداتی است و تفاوتی بین کودهای داخلی و خارجی در نحوه نظارت وجود ندارد.
وی به مسئولان فروشگاه های عرضه نهاده های کشاورزی استان توصیه کرد تا ازخرید و عرضه کودهای شیمیایی که فاقد گواهی ثبت و تائیدیه از موسسات تحقیقات خاک و آب کشور هستند جدا خودداری کنند و با خرید نهاده های با کیفیت و دارای گواهی ثبت در ساماندهی فرایند توزیع و مصرف کمک کنند تا با توزیع نهاده های مناسب ضمن حفظ اب و خاک، تولید نیز در واحد سطح افزایش یابد.
تولید عسل در شهرستان شاهرود ۳۷ درصد افزایش یافت
همچنین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از افزایش ۳۷ درصدی تولید عسل در سال ۹۴، به نسبت سال قبل خبر داد.
محمدرضا قاسمی، گفت: درسال جاری نیز مانند سنوات گذشته، آمار برداری از زنبورستان های شهرستان شاهرود از مهر ماه گذشته شروع و تا پایان دیماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: بر این اساس در ۱۶۸ واحد های تولیدی عسل شهرستان شاهرود با ۱۴ هزار و ۴۴۳ کلنی زنبور ۸۸ هزار و ۸۳۰ کیلو گرم عسل، برداشت شده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان شاهرود همچنین با اشاره به میزبانی استان های مجاور از کندوهای زنبور عسل، گفت: اکثر زنبور داران شهرستان شاهرود به منظور افزایش راندمان تولید، علاوه بر بهره مندی از باغ ها و مراتع شهرستان، کلنی زنبورهای خود را به دیگر استان ها از جمله مازندران و گلستان ارسال می کنند.
نظر شما