۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۵۴

طی کارگروهی در قم؛

راه‌های ترویج قرآن، عترت و نماز در مدارس بررسی شد/ توجه به مهدویت

راه‌های ترویج قرآن، عترت و نماز در مدارس بررسی شد/ توجه به مهدویت

قم - چهارمین کارگروه نیروی انسانی و فضاسازی قرآن، عترت و نماز با حضور مسئولان وزارت آموزش و پرورش در قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین کارگروه نیروی انسانی، فضاسازی قرآن، عترت و نماز وزارت وزارت آموزش و پرورش صبح شنبه در مرکز فرهنگیان شماره یک استان قم برگزار شد.

در این جلسه که به میزبانی اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش قم برگزار شد، رؤسای ادارات قرآن، عترت و نماز استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، مرکزی و همدان حضور داشتند.

محمدرضا مسیب‌زاده، مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به همراه معاونین خود، حمزه‌ای معاون فرهنگی و پروزش اداره کل آموزش و پرورش استان قم در این جلسه حضور داشتند.

آشنایی دانش آموزان با امام زمان(عج)

ناصر حمزه‌ای در این کارگروه به آشنایی دانش آموزان با امام زمان(عج) اشاره کرد و گفت: در طرح مصباح الهدی که دانش آموزان با سیره و روش معصومین آشنا می‌شوند خوب است تا مهدویت و زندگی امام زنده ما شیعیان به عنوان یک شاخص مهم در آن قرار بگیرد و دنبال شود.

وی با بیان اینکه باید دانش آموزان را بهتر و بیشتر با امام زمان(عج) آشنا کرد، اظهار داشت: مهدویت از مسائل مهمی است که در مدارس باید به آن توجه شود.

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش قم تصریح کرد: باید از مرکز تخصصی مهدویت خواست تا در این زمینه ورود کند تا انشاء الله مهدویت در مدارس را از قم شروع و به سایر استان‌ها گسترش دهیم.

ایجاد انگیزه در مربیان و کارشناسان قرانی و فرهنگی مدارس

رئیس اداره ترویج فرهنگ قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش همدان نیز در این جلسه اظهار داشت: موضوع کارگروه نیروی انسانی یکی از اصلی ترین مباحثی است که اگر درست به آن پرداخته شود بسیاری از مشکلات در این حوزه برطرف می‌شود.

عباس تجری، پرداختن به دارالقرآن‌ها، نمازخانه‌های مدارس و مربیان قرآنی را از مباحث مطرح در کارگروه‌های پیشین عنوان کرد و گفت: اقدامات خوبی در این زمینه‌ها صورت گرفته است.

وی ساماندهی ائمه جماعات و مربیان فرهنگی مدارس و همچنین ایجاد راه کار برای بالا بردن انگیزه در کارشناسان را از مباحث قابل طرح دراین کارگروه ذکر کرد.

کارگروه نیروی انسانی و فضاسازی قرآن، عترت و نماز تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت و طی این دو روز پیرامون موضوعاتی چون ساماندهی ائمه جماعات و گفتمان‌های دینی، ساماندهی نیروی انسانی و فضای دارالقرآن‌ها، بررسی راه‌های کاهش موازی کاری، بررسی راه‌های افزایش انگیزش بحث و بررسی خواهد شد.

کد مطلب 3031177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha