محمد ميركياني در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر با بيان اين مطلب افزود : برگزاري جشنواره ادبيات داستاني از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كاري درست و شايسته بود و به نظر من در زماني برگزار شد كه مي تواند موج فرهنگي ايجاد كند و مورد توجه مطبوعات و رسانه ها قرار گيرد .
اين نويسنده معاصر ادامه داد : برگزاري نمايشگاه بين المللي كتاب ، همواره جاي خالي جشنواره اي از اين قبيل ( جشنواره ادبيات داستاني ) را به همراه خود داشت و به نظرمن نويسندگان حوزه ادبيات داستاني اگر ارزيابي دقيق و كارشناسانه اي از هر جشنواره اي داشته باشند تاثيرشان دو چندان خواهد شد .
وي تصريح كرد : هر جشنواره اي داوراني دارد كه بر اساس سلايق خود اعلام راي خواهند كرد و به هر شكلي داوران چنين جشنواره اي تغيير كنند بازهم يك عده به طور طبيعي سلايق آن داوران را قبول نخواهند داشت و اين مسئله در اين سالها به اثبات رسيده است ، ولي به نظر من ارزيابي ها هميشه بايد ، ارزيابي هاي منصف و دقيق و كارشناسانه اي باشد .
مدير گروه كودك و نوجوان شبكه اول سيما افزود : به طورطبيعي هر جشنواره اي كه برگزار مي شود ، ايجاد موج فرهنگي مي كند اما ما بايد اين فرصت را به مسئولان بدهيم كه با گذشت زمان در جشنواره هاي آينده تكامل پيدا كنند ولي رد كردن و نقد غير منصفانه انگيزه مسئولان را از بين مي برد چراكه برگزاري جشنواره ها كاري سنگين است ، كساني كه نقد و ارزيابي دارند بايد به گونه اي باشد كه انگيزه مثبت و سازنده مسئولان را ازبين نبرد .
محمد ميركياني در پايان خاطر نشان كرد : مهم اين است كه فضاي فرهنگ كشور را زنده و پويا نگاه داشته شود و مردم بدانند كه هر روز اتفاقي جديد در فرهنگ صورت مي گيرد و اگر وزارت ارشاد به هر بهانه اي در سال ده جايزه ادبي هم اهدا كند باز كم است ، چرا كه با چنين برنامه هايي موضوع ادبيات داستاني و فرهنگ و توليد فكر به يك موضوع زنده و پويا تبديل مي شود و ما نيزباحمايت خود براي برگزار كنندگان ايجاد انگيزه كرده باشيم و من به نوبه خود از زحماتشان در اين خصوص تشكر مي كنم .


نظر شما