قادر تقی زاده ظهر شنبه در حاشیه بازدید از مراکز اقامتی اردبیل به خبرنگار مهر گفت: ستاد اجرایی خدمات سفر استان ۲۲ دستگاه اجرایی را برای ارائه خدمت بسیج کرده است.
وی افزود: از روزهای ابتدایی تعطیلات نوروزی مراکز اقامتی، زیرساخت های تفریحی و اقامتی، زیر ساخت های حمل و نقل و امکانات تمامی دستگاه ها برای پذیرایی از مسافران آماده سازی شده است.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان با اشاره به ترافیک سفرها به استان اردبیل به عنوان یکی از قطب های گردشگری کشور اضافه کرد: در دو روز گذشته چهار هزار و ۲۰۰ مسافر در مراکز اقامتی استان پذیرش شده اند.
تقی زاده با اشاره به آماده سازی ۳۰ هتل، ۸۵ هتل آپارتمان، ۱۰۰ مهمان پذیر، ۱۹۰ خانه مسافر، سه کمپ و دو پانسیون اضافه کرد: در طول دو روز گذشته دو هزار و ۴۲۲ گردشگر خارجی از کشور جمهوری آذربایجان وارد اردبیل شده اند.
وی با اشاره به اینکه جشن نوروز در کشورهای همسایه برگزار می شود، تاکید کرد: اینکه گردشگران خارجی مشاهده جشن نوروزی در کشور ایران و استان اردبیل را دنبال می کند بیانگر غنای فرهنگی این استان و جشن های نوروز در کشور است.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان همچنین به آماده سازی ۸۱ مدرسه برای مسافران فرهنگی اشاره کرد و افزود: در دو روز گذشته ۲۸ خانوار در مدارس اسکان یافته اند.
نظر شما