پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۰۶

زهره الهیان:

مسابقات بین المللی قرآن کریم نمادی از دیپلماسی فرهنگی ایران است

مسابقات بین المللی قرآن کریم نمادی از دیپلماسی فرهنگی ایران است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم شورای اسلامی برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم را نمادی از دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس هشتم شورای اسلامی در گفت و گویی گفت: مسابقات بین المللی قرآن کریم نمادی از دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و بستر و زمینه ای برای تعامل فرهنگی است.

وی با تاکید بر این نکته که از مجرا و مسیر معنویت قرآن کریم خواهیم توانست پیام اسلام و انقلاب اسلامی را به افراد حاضر در این مسابقات برسانیم، افزود: هر کدام از شرکت کنندگان در این مسابقات می توانند سفیر معنوی و فرهنگی برای جمهوری اسلامی ایران باشند .

الهیان ادامه داد: به برکت قرآن کریم و معنویت حاصل از قرائت قرآن می توانیم محورهای وحدت امت اسلامی را محکم تر کنیم.

وی در پایان با اشاره به لزوم توجه ویژه به برگزاری مسابقات قرآن کریم اظهارداشت: قطعا سرمایه گذاری برای این رویداد بزرگ معنوی و فرهنگی می تواند در سال های آینده ثمرات زیادی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی داشته باشد.

کد خبر 3618280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha