به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا علیزاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در آیین گشایش یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت در کرمان اظهار کرد: تفاوت این نمایشگاه با نمایشگاه های پیشین تغییر زمان برگزاری آن بر اساس مصوبه شورای گسترش و توسعه فعالیت های قرآنی است.
وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن است گفت: امسال با توجه به فضای معنوی در این ایام و همدلی حاکم بر جامعه بهترین مناسبت و موقعیت برای برگزاری این رویداد بزرگ قرآنی و فرهنگی است.
وی با توجه به اینکه نمایشگاه بزرگ قرآن و عترت در ماه مبارک رمضان در کنار رویداد جمع خوانی قرآن در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان برگزار می شود، گفت: نمایشگاه بزرگ قرآن و عترت با مساحت شش هزار متر مربع با همکاری ۲۷ دستگاه اجرایی، اداری و ۳۰ موسسه فرهنگی قرآنی در قالب ۵۰ غرفه از ۲۳ خردادماه تا اول تیرماه در جنب یخدان مویدی کرمان از ساعت ۱۶ الی ۲۲ برای بازدید عموم برپاست.
علیزاده گفت: بخش های مختلف دانشگاهی، حوزوی، کتاب، حجاب و عفاف، نرم افزارها و محصولات فرهنگی قرانی، صنایع دستی و مشاوره دینی و مذهبی برای یازدهمین نمایشگاه بزرگ قرآن و عترت در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: کرسی های تلاوت، تکریم و سپاسگزاری از فعالان عرصه قرآنی، برگزاری برنامه هایی در حوزه آسیب های اجتماعی و ۲۰ نشست جمعی از جمله برنامه های جنبی نمایشگاه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نمایشگاه قرآن و عترت را محل تعامل، تبادل و همفکری بین موسسات و نهادهایی دانست که در حوزه قرآن فعالیت و تلاش می کنند و افزود: این نمایشگاه برای استفاده از فعالیت های قرآنی است و امیدواریم مردم کرمان از معنویت این فضا بهره ی کافی را ببرند.
نظر شما