به گزارش خبرنگار مهر، حجت شعبان پور در جریان بازدید از کتابخانه مرکزی رشت که پیش از ظهر سه شنبه انجام شد اظهار کرد: اتمام پروژه کتابخانه مرکزی رشت کمک شایانی به افزایش سرانه فضاهای فرهنگی در شهر و استان می کند.
وی ضمن اشاره به کمبود اعتبارات دولتی در حوزه عمرانی در سال جاری بر بهره گیری از تمام ظرفیت های استان برای تکمیل این پروژه تاکید کرد و گفت: وضعیت سرانه فضای مطالعه در گیلان در قیاس با سایر استان ها، اهمیت تکمیل هرچه سریعتر کتابخانه مرکزی رشت را بیش از پیش مشخص می کند.
معاون عمرانی استاندار گیلان همچنین با بازدید از قسمت های مختلف کتابخانه مرکزی رشت خاطرنشان کرد: طبق مصوبه سفر هیئت دولت به گیلان، کتابخانه مرکزی رشت باید روند تکمیل خود را هرچه سریعتر طی کند.
شعبان پور کتابخانه مرکزی شهر رشت را آبروی فرهنگی استان گیلان خواند و ادامه داد: با توجه به تخصیص منابع استانی به این پروژه می توان امیدوار بود که روند تکمیل به سرعت طی شده و مردم از امکانات آن بهره مند شوند.
وی همچنین ضمن بازدید از بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی رشت اظهار امیدواری کرد با و همدلی و عزم و حساسیت ایجاد شده نسبت به این پروژه فرهنگی، سرانه فضاهای فرهنگی در گیلان به طور چشمگیری افزایش یابد و مردم گیلان از برکات آن بهرهمند شوند. شعبانپور همچنین توصیف کرد.
کتابخانه مرکزی رشت به مساحت هفت هزار و ۶۰۰ متر بزرگترین کتابخانه عمومی شمال کشور است که ۱۵ سال از زمان آغاز احداث آن می گذرد.
تکمیل این پروژه از مهمترین مصوبات سفر هیئت دولت در فروردین ماه ۹۴ به گیلان است.


نظر شما