۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۳

مدیر کل کتابخانه های عمومی کردستان:

سرانه فضای کتابخانه ای برای هر نفر در کردستان حداقلی است

سرانه فضای کتابخانه ای برای هر نفر در کردستان حداقلی است

سنندج – مدیر کل کتابخانه های عمومی استان کردستان گفت: متاسفانه در حال حاضر فضای سرانه کتابخانه ای برای هر نفر در کردستان حداقل و ناچیز است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل احمدی ظهر پنجشنبه در جشنواره خیرین مدرسه ساز استان کردستان در سنندج، اظهار داشت: وضعیت کتابخانه های عمومی در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری خوب نیست و در هر دو حوزه نیز شاخص های اعلام شده متناسب با ظرفیت استان کردستان نیست.

وی با اشاره به شاخص های سرانه فضای کتابخانه های عمومی در استان کردستان، یادآور شد: بر اساس سند چشم انداز ۱۴۰۴ باید به ازای هر ۱۰۰ نفر هشت متر مربع فضای فیزیکی داشته باشیم که این میزان هم اکنون در استان کردستان حدود ۱.۵ متر است و نشان می دهد که ما هنوز با شاخص های توسعه این بخش فاصله داریم.

مدیر کل کتابخانه های عمومی کردستان عنوان کرد: با توجه به محدودیت های اعتباری دولتی لازم است که از توان و ظرفیت های بخش مردمی و خصوصی استفاده شود و در همین راستا جشنواره خیرین کتابخانه ساز در استان کردستان برگزار شد،

وی به سابقه استان کردستان در حوزه ادبیات و کتاب اشاره کرد و افزود: کردستان در حوزه ادب و کتاب دارای سابقه ای درخشان است و به همین دلیل امروز باید با استفاده از این توان و سابقه زمینه برای توسعه بیش از پیش حوزه کتاب و کتابخوانی در این استان را فراهم کرد.

احمدی گفت: انتظار می رود که خیرین کتابخانه ساز نه تنها در حوزه سخت افزاری که حتی در بخش نرم افزاری نیز مشارکت و همکاری داشته باشند و این حوزه را کمک کنند.

کد خبر 3738459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha