پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۵۶

رئیس دانشگاه خبر داد؛

راه‌اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی «لرزه» در دانشگاه محقق اردبیلی

راه‌اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی «لرزه» در دانشگاه محقق اردبیلی

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از راه‌اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی «لرزه» در دانشگاه محقق اردبیلی در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، گودرز صادقی با بیان اینکه ساختمان و سوله آزمایشگاه تحقیقاتی لرزه دانشگاه محقق اردبیلی از سال ۱۳۹۴ آغاز شده است، گفت: این آزمایشگاه تحقیقاتی دارای ۴۲۰ مترمربع زیربنا است که عملیات اجرایی آن با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان آغاز شده است.

وی با بیان اینکه جهت اجرای فونداسیون، جرثقیل و سایر موارد نیز حدود ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، افزود: برای خرید دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی نیز حدود ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است و در حال حاضر این مرحله نیز به پیمانکار واجد شرایط واگذار شده است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تمام اعتبارات این پروژه تحقیقاتی از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه محقق اردبیلی تامین می‌شود، اظهارامیدواری کرد: این آزمایشگاه تا یک سال آینده و حداکثر تا پایان سال ۱۳۹۶ به بهره‌برداری برسد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه جزو دانشگاه‌های انگشت‌شمار کشور خواهد بود که دارای این آزمایشگاه تحقیقاتی هستند، خاطرنشان کرد: آزمایشگاه تحقیقاتی «لرزه» در تعداد محدودی از دانشگاه‌های کشور وجود دارد و آزمایشگاه دانشگاه محقق اردبیلی در شمالغرب کشور به عنوان آزمایشگاه مرجع عمل خواهد کرد.

وی با اشاره به فعالیت‌هایی که در این آزمایشگاه انجام می‌شود، گفت: مطالعه و شبیه‌سازی زلزله، ایجاد زلزله مصنوعی، اندازه‌گیری مقاومت بنا و غیره در این آزمایشگاه انجام خواهد گرفت.

کد خبر 3757704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha