به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، یوسف سپهوند گفت: ماموران انتظامی شهرستان دلیجان در انجام تحقیقاتی از جابجایی یک محموله قاچاق از محورهای مواصلاتی این شهرستان مطلع شدند و برنامه ریزی عملیاتی برای شناسایی و توقیف محموله آغاز شد.
وی افزود: در نهایت ماموران پلیس آگاهی شهرستان موفق شدند یک دستگاه خودروی سواری را در یکی از محورهای مواصلاتی دلیجان شناسایی کنند که راننده خودروی مذکور بدون توجه به ایست پلیس از محل متواری می شود اما بعد از سیر مسافتی، خودرو متوقف و راننده دستگیر شد.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در بازرسی از خودروی مذکور، ۹۷۴دستگاه انواع گوشی تلفن همراه و تبلت فاقد مدارک گمرکی به ارزش تقریبی هشت میلیارد ریال کشف شد.
سپهوند افزود: این محموله از یکی از بنادر جنوبی کشور بارگیری و به مقصد تهران حمل می شد.
پلمب ۱۹۲ واحد صنفی متخلف در ساوه
فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از پلمپ ۱۹۲ واحد صنفی متخلف در این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
پرویز اسدی گفت: به منظور جلوگیری از بروز تخلفات و جرایم صنفی و پاکسازی اماکن آلوده، از ابتدای سال جاری تاکنون طرح تشدید کنترل و نظارت بر واحدهای صنفی و اماکن عمومی در سطح شهر ساوه توسط پلیس امنیت عمومی این شهرستان اجرا شده است.
وی با اشاره به پلمب ۱۹۲ واحد صنفی متخلف به علت نداشتن پروانه کسب و عدم رعایت قوانین و مقررات و ضوابط اماکن عمومی خاطرنشان کرد: به واحدهای صنفی فاقد استانداردهای لازم تذکر داده شد و ۱۹۵ واحد متخلف نیز اخطار تعطیلی دریافت کردند.
اسدی تصریح کرد: از مجموعه واحدهای پلمب شده ۸۳ واحد صنفی شامل قهوه خانه ها و سفره خانه ها هستند.


نظر شما