۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۲۹

در هفت ماه سال ۹۵؛

بیش ازیک میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کردستان مصرف شده است

بیش ازیک میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کردستان مصرف شده است

سنندج- مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان عنوان کرد: در هفت ماهه امسال مردم استان بیش از یک میلیاردو ۲۷۱ میلیون مترمکعب گاز مصرف کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت گاز کردستان، احمد فعله‌گری گفت: مشترکان شرکت گاز استان کردستان با بیان مطلب فوق گفت: میزان مصرف گاز استان در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۸ درصد افزایش داشته است.

وی عنوان کرد: سال گذشته مشترکان گاز استان ۲ میلیارد و ۷۶۵ میلیون متر مکعب گاز در بخش های منازل مسکونی، تجاری و صنعتی مصرف کردند که نسبت به مدت مشابه آن در سال ۹۳ با افزایش ۱۱ درصدی روبرو بوده است.

به گفته وی، حجم خطوط شبکه گذاری شده در بخش شهری و روستایی در طی سال ۹۴، بیش از ۶۸۲ کیلومتر و تعداد انشعاب های نصب شده نیز به ۱۲ هزار و ٨٣٨ مورد رسیده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان بیان کرد: طی روزهای سردسال یعنی در ماه های  دی، بهمن و اسفند، مصرف گاز در استان کردستان روزانه از مرز ۱۲ میلیون مترمکعب در روز فراتر می رود.

فعله گری عنوان کرد: بایستی مشترکین توصیه های ایمنی را در بکارگیری وسایل و تجهیزات گرمایشی رعایت و حتما از تخصص کارشناسان و افراد فنی استفاده کنند.

وی اظهارداشت: شرکت گاز استان هم اکنون دارای ۴۵۰ هزار مشترک در بخش های خانگی، تجاری و صنعتی است.

کد خبر 3823148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha