۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۳۹

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست فومن :

سه قبضه اسلحه شکاری در شهرستان فومن کشف و ضبط شد

سه قبضه اسلحه شکاری در شهرستان فومن کشف و ضبط شد

فومن- رئیس اداره حفاظت از محیط زیست فومن با اشاره به اجرای گشت ها و پایش های مشترک در سطح شهرستان های فومن و شفت از کشف و ضبط سه قبضه اسلحه شکاری در این گشت ها خبرداد.

اسدالله سعدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در اقدام پایشی مشترک، مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان های فومن و شفت موفق به کشف و ضبط سه قبضه اسلحه شکاری شدند.

 وی با بیان اینکه این اسلحه های شکاری تک لول و متعلق به سه شکارچی است، افزود: دو قبضه اسلحه غیرمجاز و قاچاق بوده که برای صاحبان آن پرونده تشکیل شد.

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست فومن خاطرنشان کرد: شکارچیان متخلف برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

وی در ادامه با اشاره به اجرای گشت های پایشی مشترک با ادارات و دستگاه های شهرستان ها فومن و شفت، گفت: این گشت ها به منظور جلوگیری از هرگونه شکار و صید پرندگان و اقدامی مشترک در پایش زیستگاه ها و آبندان های شهرستان های فومن و شفت است.

به گفته وی گشت های مشترک در روزهای پنج شنبه و جمعه در سطح دو شهرستان انجام شده و مأموران یگان حفاظت از محیط زیست فومن و شفت با متخلفان شکار برخورد قانونی و بازدارنده انجام می دهد.

کد مطلب 3866360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مجيد IR ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳
      0 0
      سلام دوستان بزرگوار نکنيد اين کارو شکار سنت پيغمبر است شکار هم مال خدا بگذاريد جوانها بجاي وقت گذراني در قهوه خانه ها ودنبال تفريح کاذب و اعتياد رفتن مشغول تفريحات سالم بشوند دوستان اعتياد به 10يا 12سال رسيده فکري کنيد که مثل قديمها صبح با يه تيکه نون ميرفتيم شکار غروب خرجي چندروزمون رو برميگردونديم الان فقط تنها تفريح سيگار قليون مواد مخدر است.