پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۰۷

امام جمعه دهلران:

شرکت در انتخابات یکی از مظاهر مردم سالاری در جمهوری اسلامی است

شرکت در انتخابات یکی از مظاهر مردم سالاری در جمهوری اسلامی است

دهلران-امام جمعه دهلران گفت: شرکت در انتخابات یکی از مظاهر مردم سالاری در جمهوری اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن موسوی امروز نیز پس از شرکت در انتخابات گفت: شرکت در انتخابات یکی از مظاهر مردم سالاری در جمهوری اسلامی است که بارها به نمایش گذاشته شده است.

وی اظهار کرد: مردم مرزدار شهرستان دهلران در این دوره از انتخابات همچون گذشته با حضور باشکوه خود نشان خواهند داد که اقتدار نظام از هر موضوعی برای آنها اهمیت بیشتری دارد.

وی افزود: انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز که در آن افرادی برای مدیریت شهری انتخاب می شوند دارای اهمیت است که باید نسبت به آن با دقت عمل کرد و لازم است که مردم برای استحکام پایه های نظام و ابهت بخشیدن به نظام و تجدید بیعت با امام راحل، مقام معظم رهبری، شهدا و آرمان های انقلاب حضور حداکثری داشته باشند.

حجت الاسلام موسوی تاکید کرد: از همه افرادی که بر اساس قانون می توانند در انتخابات شرکت کنند می خواهیم که حضور پیدا کنند و شرکت خود را به ساعات پایانی موکول نکنند.

کد خبر 3982626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha