به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی ظهر پنج شنبه در جلسه کمیته شورای فنی استان که در خصوص بررسی و تعیین وضعیت ساخت و ساز شهری و حوزه ساختمانی برگزار شد افزود: باید از ساخت و سازهای غیر مجاز جلوگیری شود و شهرداری موظف است برای ساختمان هایی که با عدم پروانه به کمیسیون ماده ۱۰۰ می روند دستور قلع و قمع دهد.
استاندار تصریح کرد: نباید گردش اداری توسط هیچ دستگاهی برای ساخت و سازهای بدون پروانه انجام شود و شهرداری بر اساس کمیسون ماده ۱۰۰ نسبت به اجرای مفاد اقدام کند.
خادمی بیان داشت: هدف از این اقدامات پیشگیری از تخلفات این حوزه است و اگر برخورد شود اقدامات و فعالیت هایی بدون پروانه یا خلاف پروانه انجام نخواهد شد.
وی افزود: برخورد با تخلفات باید جدی گرفته شود تا جلوی تخلفات در حوزه های مختلف گرفته شود.
خادمی گفت: در ساختمان هایی که پروانه دارند ولی مسائل شهرسازی و موارد مصوب شده در آن رعایت نشده است و تخلفات صورت گرفته است نیز اولویت بر قلع و قمع است.


نظر شما