به گزارش خبرنگار مهر ، با گذشت دو سال از به پایان رسیدن دوره فعالیت هیئت مدیره کنونی اتحادیه چاپخانه داران تهران سرنوشت برگزاری انتخابات دور بعد در هاله ای از ابهام است .
بیش از سه ماه از ثبت نام داوطلبان عضویت درهیئت مدیره جدید اتحادیه این صنف فرهنگی می گذرد ولی هنوز از اعلام برگزاری انتخابات خبری نیست . تاکنون دو تن از چاپخانه دارانی که برای عضویت در هیئت مدیره جدید کاندیدا شده بودند استعفاء داده اند و صلاحیت یک نفر دیگر نیز رد شده است .
تاکنون دوبار برگزاری انتخابات این صنف به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد داوطلبان عضویت درهیئت مدیره به تعویق افتاده است و این نگرانی درمیان اعضای صنف چاپ وجود دارد که با رد صلاحیت تعدادی ازداوطلبان فعلی برگزاری این انتخابات از نظر قانونی با مشکل مواجه شود .
براساس قانون زمانی برگزاری انتخابات یک صنف قانونی و رسمی است که تعداد داوطلبان دوبرابر بیش ازتعداد مورد نیاز برای حضور در هیئت مدیره جدید باشند .
هم اکنون پنج نفردرهیئت مدیره اتحادیه صنف چاپخانه داران تهران حضوردارند که برای دو دوره یک ساله ازسوی وزارت بازرگانی و به موجب اختیارات قانون نظام جامع صنفی به این وزارتخانه به عنوان سرپرست صنف چاپ منصوب شده اند .
محمد کلاری رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران در این باره به مهر، گفت : من ازتائید یا رد صلاحیت هر کدام از داوطلبان خبر ندارم بلکه خبرهایی از این موضوع به اطلاع ما هم می رسد و خبری بیشترازآنکه از طریق رسانه ها می شنویم دراختیار ما گذاشته نمی شود .
وی افزود : وزارت بازرگانی وظیفه بررسی صلاحیت ها را برعهده دارد و این مسئله حتی به مجمع امور صنفی و تولیدی هم ارتباط ندارد .
یک منبع آگاه به شورای بررسی صلاحیت اصناف تهران در اداره بازرگانی استان تهران به خبرنگارمهر گفت : روند بررسی صلاحیت در این نهاد روال قانونی خود را طی می کند و اگراین پروسه زمان برشده است به این خاطر است که تعداد اصناف زیاد است .
نظر شما