۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۳۱

اخبار امنیتی سوریه/

پیشروی ارتش در دیرالزور/گذرگاه‌های امن برای خروج غیرنظامیان

پیشروی ارتش در دیرالزور/گذرگاه‌های امن برای خروج غیرنظامیان

نیروهای ارتش سوریه با پیشروی در حومه غربی دیر الزور توانستند کنترل روستاهای جدیدی را در این منطقه به دست بگیرند و گذرگاه های امنی را برای خروج غیرنظامیان از این مناطق ایجاد کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، یگان های ارتش سوریه با پشتیبانی هوایی جنگنده های ارتش عملیات گسترده ای را علیه مواضع گروه تروریستی داعش در حومه غربی دیر الزور انجام داده و توانستند در محور غربی پیشروی کرده و کنترل تعدادی از روستاها و زمین های کشاورزی در اطراف شهرک التبنی را به دست بگیرند.

یگان های مهندسی ارتش سوریه این روستاها و زمین های کشاورزی را پاکسازی می کنند و تلاش دارند تا بمب های کارگذاشته شده توسط گروه تروریستی داعش را خنثی کنند. عناصر این گروه تروریستی به صورت دسته جمعی به سمت شهرک التبنی فرار کردند.

نیروهای ارتش همچنین گذرگاه های امنی را برای خروج غیر نظامیان در دیر الزور ایجاد کردند. عناصر داعش در این مناطق از زنان و کودکان و افراد مسن به عنوان سپرهای انسانی استفاده می کنند. این نیروها همچنین تلاش دارند تا کمک های لازم را به افرادی که از مناطق تحت سیطره داعش خارج می شوند ارائه کنند.

کد خبر 4093120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha