پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳

رئیس گروه سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت همدان خبرداد:

آغاز مرحله پنجم وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان ابتدایی همدان

آغاز مرحله پنجم وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان ابتدایی همدان

همدان - رئیس گروه سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت استان همدان از آغاز مرحله پنجم طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان ابتدایی استان همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز صدیقی پیش از ظهر یکشنبه در افتتاحیه برنامه وارنیش فلورایدتراپی در همدان از آغاز مرحله پنجم طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان ابتدایی استان همدان خبر داد و اظهار داشت: این برنامه امروز در دبستان بعثت خیابان شهدای همدان آغاز شد.

وی با اشاره به اجرای این طرح طی سه سال اخیر، گفت: طی دو سال گذشته برای ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در ۴ مرحله فلورایدتراپی انجام شده است.

رئیس گروه سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت استان همدان هدف از انجام این طرح را جلوگیری از پوسیدگی دندان‌های دانش‌آموزان در آینده عنوان کرد و افزود: این طرح در مدارس روستایی و شهری انجام می‌شود و پرونده الکترونیکی نیز برای دانش‌آموزان تشکیل می شود.

طرح وارنیش فلورایدتراپی به مدت ۶ سال در ۱۲ پایه دانش‌آموزی مدارس همدان اجرایی می‌شود

صدیقی با اشاره به اینکه طرح وارنیش فلورایدتراپی به مدت ۶ سال در ۱۲ پایه دانش‌آموزی مدارس همدان اجرایی می‌شود، عنوان کرد: سالی یک پایه به پایه‌های طرح اضافه خواهد شد.

صدیقی با اشاره به اینکه تعرفه پرکردن هر یک از دندان‌ها در مراکز آزاد و غیر دولتی به نسبت بالاست و تقریباً ۱۵۰ هزار تومان می‌شود، گفت: در مراکز بهداشتی درمانی یک پنجم این هزینه دریافت می‌شود که گروه هدف با ارائه دفترچه درمانی نیز ۳۰ درصد آن یک‌پنجم هزینه را پرداخت می‌کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان نیز از برنامه‌ریزی برای بهبود تغذیه در مدارس و عدم استفاده از تغذیه‌های پوسیدگی‌زا خبر داد و عنوان کرد: با توجه به شرایط پوسیدگی دندان کودکان باید یک کار اساسی برای مقاومت در برابر پوسیدگی انجام شود که این موضوع در دولت یازدهم محقق شد.

محمد خیراندیش گفت: وزارت بهداشت برنامه وارنیش فلورایدتراپی را در طرح تحول سلامت گنجاند و با این اقدام ساختمان خارجی دندان در برابر عوامل پوسیدگی مقاوم می‌شود.

تغذیه دانش‌آموزان با مواد غذایی غیر پوسیدگی‌زا باید مورد توجه باشد

وی به تجهیز مراکز دندانپزشکی و ارائه خدمات بیشتر به گروه‌های هدف اشاره کرد و گفت: تغذیه دانش‌آموزان با مواد غذایی غیر پوسیدگی‌زا باید مورد توجه باشد که در این زمینه برنامه‌ریزی برای بهبود تغذیه در مدارس انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان تاکید کرد: افراد باید سالی دو بار به دندانپزشک مراجعه کنند و مانع از رسیدن پوسیدگی به عصب و افزایش هزینه‌های درمان شوند.

وی تقویت همکاری مدیران مدارس با ناظران مرکز بهداشت را ضروری دانست و گفت: در برخی کشورهای توسعه‌یافته فرهنگسازی و آموزش خوبی در حوزه بهداشت و درمان انجام شده و نیاز به دانشکده‌های دندانپزشکی رفع شده است.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۲ همدان نیز از نگاه حوزه بهداشت به مدارس شهرستان و استان قدردانی کرد و این برنامه را نشاندهنده توجه به فرهنگ‌سازی و مقابله با آسیب‌های دهان و دندان دانست.

محمد باب‌الحوائجی افزود: برنامه‌ریزی مناسب در زمینه وارنیش فلورایدتراپی بسیار مهم است و آموزش و پرورش آماده هرگونه همکاری و همراهی در این زمینه است.

کد خبر 4114584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha