پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی همدان خبرداد:

توزیع ۱۰۰۰ جلد قرآن به مناسبت دهه فجر در استان همدان

توزیع ۱۰۰۰ جلد قرآن به مناسبت دهه فجر در استان همدان

همدان - رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی همدان از توزیع ۱۰۰۰ جلد قرآن به مناسبت دهه فجر در استان همدان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا فرهادی صبح دوشنبه در جلسه کمیته قرآنی ستاد دهه فجر گفت: به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ایران و در آستانه چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یک هزار جلد قرآن بین تشکل ها و  برای برگزاری جلسات قرآنی توزیع می شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی همدان نیز گفت: کمیته‌های قرآنی ستاد دهه فجر باید برنامه‌ها و سیاست گذاری‌های خود را برای نخبگان، مسئولین و مردم تبیین کنند.

حجت‌الاسلام علی دشتکی بابیان اینکه هدف انقلاب اسلامی و حرکت امام خمینی(ره)، ترویج قرآن و عترت بود، گفت: باید تفاوت مبنایی انقلاب و نظام اسلامی برای همگان تبیین شود تا مردم بتوانند در پیشبرد اهداف نظام حضوری موثر داشته باشند.

وی با تاکید بر تشکیل ستادهای مردمی دهه فجر در شهرها و روستاها و محلات و مساجد افزود: باید حداقل ۵۵۰ ستاد مردمی بزرگداشت دهه فجر در روستاها و شهرهای استان تشکیل شود.

وی گفت: برنامه ریزی برای استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی و جهت دهی آنها برای برگزاری هرچه بهتر برنامه های دهه فجر و توجه جدی به مبانی اجتماعی و جامعه سازی اسلامی از دیگر موارد قابل اجرا در برنامه‌های این ایام است.

کد خبر 4168397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha