به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ سیف الله یعقوبی شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان شهرضا اظهار داشت: با نگاه ریشه ای به آسیب های اجتماعی احیای امر به معروف و نهی از منکر تنها راه موثر اصلاح امور جامعه است.
وی گفت: رشد و سلامت جامعه اسلامی به احیای امر به معروف و نهی از منکر بستگی دارد.
امام جمعه شهرضا تصریح کرد: بروز ناهنجاری ها، بزهکاری و آسیب های اجتماعی از عواقب اجرا نشدن امر به معروف و نهی از منکر است.
وی اظهار داشت: هرکسی موظف است، رفتار خود را اصلاح کند و اگر این رفتار اصلاح شد رفتار دیگران هم به مرور زمان اصلاح می شود.
حجت الاسلام یعقوبی رعایت عفاف و حجاب را از مهمترین عوامل تحکیم و تقویت بنیان خانواده دانست و گفت: توجه به این موضوع آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد.
وی تصریح کرد: با توجه به ضرورت حضور بانوان در عرصه های مختلف اجتماع رعایت حجاب و پوشش آنها نقش بسیار موثری در حفظ شخصیت و جایگاه بانوان دارد.
امام جمعه شهرضا با بیان این که کارمندان باید خدمت به مردم و تکریم ارباب رجوع را در اولویت قرار دهند، افزود: کارمندان دستگاه های دولتی به عنوان پیشانی خدمت دولت به مردم قرار دارند و باید در امور محوله به نحو شایسته پاسخگو باشند.
وی با اشاره به اینکه بدون تحقیق و بررسی نباید به کسی تهمت زده شود، ادامه داد: باید با زبان نرم، ملایم و با محبت و مودت مردم را به کارهای خوب دعوت کرد.
حجت الاسلام یعقوبی با بیان این که اشتغال از بروز منکرات جلوگیری کرده و موجب نشاط در خاواده ها می شود، تصریح کرد: ایجاد اشتغال در جامعه، خود نوعی امر به معروف و نهی از منکر است.
نظر شما