۹ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۴۸

عضو کمیسیون بهداشت مجلس:

تنها ۳۵ درصد مراکز بهداشتی در مقابل زلزله مقاومند

تنها ۳۵ درصد مراکز بهداشتی در مقابل زلزله مقاومند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با یادآوری‌اینکه تنها ۳۵ درصد بیمارستان‌ها در مقابل زلزله مقاوم هستند، از وزارت بهداشت خواست برای افزایش تاب‌آوری مراکز درمانی در مقابل زلزله تدابیری بیندیشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون هاشمی با بیان اینکه تنها ۳۵ درصد از مراکز بهداشتی در برابر زلزله مقاوم هستند، گفت: ما در کشور زلزله‌خیز حاوی گسل‌های متعدد زندگی می‌کنیم و این در حالی است که، تعدادی از ساختمان‌های عمومی که وظیفه اصلی آنها خدمت به ملت است از جمله مراکز بهداشتی درمانی به ویژه بیمارستان‌ها که در گذشته ساخته شده‌اند، عمر مفید خود را سپری کرده‌اند.

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب درمجلس شورای اسلامی، ادامه داد: هم‌اکنون باید نوسازی بافت ساختمان‌های درمانی پایتخت در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد و مهندسان در جهت افزایش تاب‌آوری این ساختمان‌ها در مقابل زلزله و هر شرایط بحرانی بر اساس نیاز روز برنامه‌ریزی کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، در توصیه‌ای به وزارت بهداشت تصریح کرد: این وزارتخانه قبل از هر اظهارنظری باید از نظر ابعاد فنی-مهندسی در جهت بررسی میزان تاب‌آوری مراکز درمانی یک بررسی انجام دهد، سپس برنامه نوسازی ناوگان سخت‌افزاری و بناهای بیمارستانی را در دستورکار خود قرار دهد، چراکه شرایط کنونی کشور این مهم را می‌طلبد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما در برخی نقاط از نظر تراکنش جمعیتی شاهد کمبود مراکز درمانی هستیم که باید وزارت بهداشت برای رفع این نیاز، اجرای برنامه‌ای اساسی را در دستورکار خود قرار دهد، چراکه روزهای سختی را در پیش داریم، بنابراین ضروری است که با اتحاد و همدلی این شرایط بحرانی را پشت سر بگذاریم، ضمن اینکه برای رفع نواقص در جهت تامین نیاز نسل آینده کشور نیز لازم است از هم‌اکنون تدابیری بیندیشیم.

کد خبر 4186501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha