به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس کمساری پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد این موسسه در سال ۹۶ اظهار داشت: نخستین جشنواره داستان روح الله در اردیبهشت ماه برگزار شد و در شهریورماه نیز نخستین مسابقه عکس روح الله را برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه برگزاری نخستین جشنواره تئاتر و نمایشنامهنویسی روح الله سومین جشنوارهای است که به همت موسسه نشر آثار امام خمینی (ره) برگزار میشود، افزود: در سال جاری همچنین پانزدهمین جشنواره شعر بهمن نیز برگزار و اختتامیه آن مصادف با تولد حضرت زهرا (س) و تولد امام خمینی در اسفندماه خواهد بود.
۲۰ هزار نفر در سامانه آموزش مجازی با عنوان آشنایی با وصیت نامه امام آموزش دیدهاند
مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در اصفهان بیان داشت: در بحث آموزشی باید به این مطلب اشاره کنم که تاکنون ۲۰ هزار نفر در سامانه آموزش مجازی ما با عنوان آشنایی با وصیت نامه امام آموزش دیدهاند و حدود هفت هزار صفحه آموزشی بر روی سایت بارگزاری شد.
وی با بیان اینکه نگارستان امام خمینی به عنوان یکی از مراکز هنری اصفهان فعالیت های مختلفی در طول هفته دارد، ابراز داشت: بدین ترتیب روزهای شنبه پاتوق فرهنگی، یک شنبهها موسیقی و سرود، دوشنبهها اکران فیلم کوتاه، سه شنبه اکران فیلم های مستند، چهارشنبهها کارگاههای آموزش عکاسی و پنج شنبه ها نیز جلساتی با موضوع بحثهای معرفتی در موسسه برقرار است.
اصفهان در حوزه تئاتر سابقه ای دیرینه دارد
حجتالاسلام کُمساری به جرئیاتی از جشنواره تئاتر روح الله اشاره و بیان داشت: اصفهان در حوزه تئاتر سابقه بسی درخشان دارد و دارای مکتب هنری است به نوعی بسیاری از جوانان خوش سلیقه و افرا باسابقه هنر تئاتر در اصفهان فعال هستند و به همین دلیل این جشنواره از اصفهان آغاز شده است.
وی با تاکید بر اینکه تلاش ما این است که جشنواره تئاتر در سال های آینده به شکل ملی برگزار شود، ابراز داشت: این جشنواره در دو بخش تئاتر و نمایشنامهنویسی برگزار میشود که بخش تئاتر شامل زیرگروههای تئاتر صحنه ای، خیابانی و بخش نمایشنامه خوانی است.
فراخوان بخش نمایشنامهنویسی به شکل کشوری بوده است
مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در اصفهان با اعلام اینکه فراخوان بخش نمایشنامهنویسی به شکل کشوری بوده است، به هدف از برگزاری جشنواره تئاتر روحالله اشاره کرد و گفت: از دیدگاه صاحب نظران راه برون رفت از بسیاری از مشکلات رجوع به گفتمان و اندیشه حضرت امام خمینی (ره) است و برای رسیدن به این مقصود استفاده از زیبایی هنر از برترین راههای موجود است.
وی ادامه داد: در واقع تئاتر با مخاطب ارتباط مستقیم برقرار کرده و تاثیرات ملموسی دارد و بر این اساس تلاش داریم با کمک هنر تئاتر نسل نو را با گفتمان امام خمینی آشنا کنیم.
کمساری با اشاره به اینکه تاکنون ۱۴ نشست شورای سیاستگذاری میان مسئولان برگزاری و پنج کارگاه آموزشی توجیهی برای شرکتکنندگان در این جشنواره برگزار شده است، اظهار داشت: تاکید ما در کارگاههای برگزار شده این است که ما اصراری بر توصیف امام خمینی، نداریم بلکه هدف ما نشر و توسعه اندیشه و گفتمان امام راحل است و در کارگاههای توجیهی این موضوع را تفهیم کردیم.
وی با اشاره به اینکه شورای سیاست گذاری جشنواره متشکل از هنرمندان صاحب نام پیشکسوت و جوان است، تاکید کرد: از محسنات این جشنواره این است که هنرمندان سیاست گذار و مجری جشنواره هستند.
۶۰ میلیون تومان توسط موسسه برای برگزاری جشنواره تئاتر در نظر گرفته شده است
مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در ارتباط با بودجههای این جشنواره گفت: ۶۰ میلیون تومان خود موسسه برای برگزاری جشنواره تئاتر در نظر گرفته است اما از نهادهای دیگر نیز در این زمینه درخواست کمک داشتیم.
وی با بیان اینکه افتتاحیه جشنواره اول بهمن ماه با حضور در گلستان شهدا و سپس برگزاری برنامه رسمی در موسسه خواهد بود، ابراز داشت: اجراهای تئاتر در تالار هنر استاد فرشچیان و نگارستان برگزار میشود و شاهد اختتامیه جشنواره در پنجم بهمن ماه در سالن استاد فرشچیان، خواهیم بود.
نظر شما