پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۴۰

گزارش مهر از راهپیمایی ۲۲ بهمن

عشایربختیاری برای تجدیدمیثاق آمدند/حضور پررنگ کودکان با لباس محلی

عشایربختیاری برای تجدیدمیثاق آمدند/حضور پررنگ کودکان با لباس محلی

شهرکرد- عشایر بختیاری با حضور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در نقاط مختلف استان چهارمحال و بختیاری جلوه ای از غیرت و مردانگی در مسیر حمایت از آرمان های انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: امروز مردم استان چهارمحال و بختیاری با حضور گسترده خود در۱۴۲ نقطه استان چهارمحال و بختیاری وحدت و یکپارچی خو د و حمایت از آرمان های انقلاب اسلامی را بار دیگر به دشمنان کشور نشان دادند.

در شهرهای بزرگ استان چهارمحال وبختیاری از جمله شهرکرد، بروجن، فرخ شهر و... حضور پرشور مردم در راهپیمایی وصف ناپذیر است. کوچک و بزرگ، پیر و جوان، زن و مرد، همگی به صحنه آمده اند تا حمایت خود را از انقلاب اسلامی بار دیگر نشان دهند و با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کنند.

راهپیمایی در شهرهای عشایری استان چهار محال و بختیاری نیز از جمله لردگان، اردل، چلگرد، فارسان و... وصف و حالی دیگر دارد. حضور مردم با لباس های محلی یکدست با در دست داشتن پرچم جلوه های بسیار زیبایی ایجاد کرده است.

حضور گسترده عشایر با لباس محلی «چوقا» و «دبیت» در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال همانند سال های دیگر بسیار پرشور است.

 از مهمترین ویژگی های راهپمایی امسال در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری حضور پر شور کودکان با لباس های محلی است که جلوه بسیار جذاب و ویژه ای به راهپیمایی بخشیده است.

کودکان پسر و دختر با لباس های محلی  با در دست داشتن پرچم ایران در راهپیمایی حضور یافتند تا حماسه حضور پر شور مردم چهارمحال و بختیاری در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را تکمیل کنند.

رفع محرومیت ها از مهمترین دستاورد های انقلاب اسلامی است

یکی از عشایر بختیاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه عشایر همیشه پیرو حمایت از نظام و انقلاب اسلامی بوده اند، اظهار داشت: عشایر نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی ایفا کرده اند وبا تمام وجود از آرمان های انقلاب اسلامی حمایت می کنند.

علی جمشیدی بیان کرد: عشایر بختیاری در طول تاریخ ایران در مقابل ظلم و ستم و استبداد ایستاده اند.

وی بیان کرد: رفع محرومیت ها در کشور به ویژه  چهارمحال و بختیاری از مهمترین دستاورد های انقلاب اسلامی است.

وی بیان کرد: توسعه مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری به برکت انقلاب اسلامی محقق شده است و باید قدردان این نعمت باشیم.

مردم با حضور پر شور خود در راهپیمایی وحدت خود را به جهانیان اثبات می کنند

یکی دیگر از عشایر بختیاری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت:حضور پر شور مردم در راهپیمایی موجب هراس دشمن می شود و بیانگر اتحاد و همبستگی مردم و طوایف مختلف در دفاع از انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: توطئه های دشمن با حضور پر شور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن خنثی می شود.

وی تاکید کرد: مردم با حضور پر شور خود در راهپیمایی وحدت و یکپارچی خود را به جهانیان اثبات می کنند.

جمعیت راهپیمایی در مرکز استان چهارمحال و بختیاری لحظه به لحظه در حال افزایش است. کودکان با در دست داشتن بادکنک ها و پرچم های جمهوری اسلامی بر زیبایی صحنه تجدید میثاق مردم با آرمان های انقلاب اسلامی افزوده اند.

حضور پر شور بانوان در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری از دیگر صحنه های زیبای سالگرد پیروزی انقلاب است که بانوان این استان با حضور پر شور خود حمایت خود را از آرمان های انقلاب اسلامی باردیگر به جهانیان اثبات کردند.

کد خبر 4225064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha