پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰

امام جمعه ری:

ایستادگی جامعه در گرو اصلاح علما ثروتمندان فقرا و عوام جامعه است

ایستادگی جامعه در گرو اصلاح علما ثروتمندان فقرا و عوام جامعه است

ری- امام جمعه ری گفت: ایستادگی جامعه در گرو اصلاح ۴ دسته اعم از روحانیون و علمای دین، ثروتمندان، فقیران و عوام جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی شاهچراغی نیز صبح شنبه در نشست فصلی ائمه جماعات منطقه ۲۰ تهران با اشاره به این که ری تنها شهرستان در استان تهران است، که تجمع روحانیون را به صورت منظم و مستمر دارد، گفت: اجتماع روحانیون آثار و برکات زیادی به همراه دارد که بخشی از این تجمع ها با هماهنگی مدیریت شهری به اجرا می رسد که جای قدردانی و تشکر دارد.

شاهچراغی در ادامه با تاسی به روایت مشترک بین اهل سنت و شیعه افزود: ایستادگی جامعه در گرو اصلاح ۴ دسته اعم از روحانیون و علمای دین، ثروتمندان، فقیران و عوام جامعه است.

امام جمعه ری با اشاره به این که علما وظیفه سنگینی در اصلاح جامعه برعهده دارند و نگهبان دین بعد از انبیاء هستند، گفت: خصوصیات تقوا، دلسوزی و صبوری کردن از مشخصه های مهم یک عالم است.

مدیر فعالیت های دینی شهرداری تهران نیز در این نشست طی سخنانی با بیان این که رسالت روحانیون رسالت سنگینی است، گفت: حضور کمرنگ جوانان در مساجد بزرگ ترین زنگ خطر برای جامعه امروز محسوب می شود که برای رفع آن باید چاره اندیشی کرد.

حجت الاسلام جواد صادق زاده از هم پاشی خانواده ها را از دیگر ناهنجاری های جامعه امروز برشمرد و بر تحکیم بنیان خانواده تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، نشست فصلی ائمه جماعات مساجد منطقه ۲۰ با حضور رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران، شهردار منطقه ۲۰، امام جمعه شهرری، امام جمعه موقت شهرری در حوزه علمیه شهرری برگزار شد.

کد خبر 4253809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha