۵ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰

از شامگاه گذشته؛

وقوع حریق در ۶۹ نقطه گیلان/ آتش مهار شد

وقوع حریق در ۶۹ نقطه گیلان/ آتش مهار شد

رشت- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با اشاره به وقوع آتش سوزی در ۶۹ نقطه براثر وزش شدید باد طی شبانه روز گذشته در این استان ، گفت: آتش سوزی مهار شد.

محسن یوسف پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وزش باد شدید طی شبانه روز گذشته در استان گیلان، اظهار کرد: براثر وزش شدید باد گرم و همچنین بی احتیاطی مسافران ۶۹ نقطه استان گیلان دچار حریق شد.

وی با اشاره به وقوع آتش سوزی گسترده و بی سابقه طی ۱۰ سال گذشته در استان گیلان، افزود: آتش سوزی در ۱۲ شهرستان از ۱۶ شهرستان استان و در اراضی جنگلی و مراتع و باغات چای رخ داده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در ادامه خاطرنشان کرد: آتش سوزی در شهرستان های ماسال و شاندرمن، سیاهکل، لاهیجان، رودبار، رشت، شفت، فومن، صومعه‌سرا، رودسر، لنگرود و رضوانشهر و املش رخ داد.

وی همچنین تصریح کرد: خوشبختانه پس از عملیات های متعدد، آتش سوزی با تلاش پرسنل منابع طبیعی، آتش نشانی، امدادگران جمعیت هلال احمر، نیروهای نظامی و انتظامی، کمک های مردمی و بسیج به طور کامل مهار شد.

یوسف پور با بیان اینکه میزان دقیق آتش سوزی ها در حال کارشناسی بوده و بعداز قطعی شدن اطلاع رسانی می شود، افزود: با توجه به هشدارهای هواشناسی در زمینه تکرار دوباره این شرایط جوی در روزهای پایانی هفته در استان، از مسافران و گردشگران و شهروندان درخواست می شود که از روشن کردن آتش در جنگل ها و مراتع استان گیلان جدا خودداری کنند.

کد مطلب 4258197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha