۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۱:۳۱

ابراهیم داروغه زاده در گفتگو با مهر:

از دبیری سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر خیلی استقبال نمی‌کنم

از دبیری سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر خیلی استقبال نمی‌کنم

ابراهیم داروغه زاده اعلام کرد از دبیری دوره سی و هفتم جشنواره ملی فیلم فجر خیلی استقبال نمی کند زیرا همزمان مسئولیت معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی را برعهده دارد.

ابراهیم داروغه زاده دبیر سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حضورش در دور بعدی جشنواره ملی فیلم فجر به عنوان دبیر بیان کرد: من پیش از این هم بیان کرده ام که چندان استقبال نمی کنم از اینکه به عنوان دبیر سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر منصوب شوم. 

وی ادامه داد: حضور در جشنواره هم کار بسیار سختی است و هم باید همزمان بحث معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی را پیش ببرم. اگر دوست یا همکار دیگری این کار را قبول کند خیلی خوشحال می شوم. 

این مدیر سینمایی در پایان بیان کرد: من در دوره پیش هم که این سمت را قبول کردم برای این بود که بتوانم کمک کنم و اصرار شد.

کد مطلب 4281347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • من من IR ۲۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۵
      0 0
      همون پارسال كافي بود. همه رو برديدتاريكخونه و دخمه ملت