۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۲۰

مدیرعامل سازمان پارک های شهرداری مشهد خبرداد؛

برگزاری نمایشگاه گل و گیاه مشهد با حضور۳۰۰ شرکت داخلی و خارجی

برگزاری نمایشگاه گل و گیاه مشهد با حضور۳۰۰ شرکت داخلی و خارجی

مشهد-مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد از برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور ۳۰۰ شرکت داخلی و خارجی در مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا سلامی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: طبق برنامه ریزی انجام شده هفدهمین نمایشگاه گل و گیاه مشهد در بخش گل شاخ بریده، محوطه‌سازی و منظرسازی، احجام و تندیس‌های گل و شرکت‌های تخصصی در زمینه باغ بام و دیواره سبز، باغ کودک و گل‌های آپارتمانی برگزار خواهد شد. 

وی افزود:در این دوره ۳۰۰ شرکت داخلی و خارجی در قالب ۷۰۰ غرفه از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد به عرضه و معرفی محصولات خود می پردازند.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد تصریح کرد: در نمایشگاه امسال نمایندگان شرکت‌های خارجی از کشور هلند و آلمان و همچنین شرکت‌هایی از شهرهای استان‌ خراسان رضوی، محلات، چالوس وقزوین حضور دارند.

سلامی خاطرنشان کرد:برگزاری برنامه‌های فرهنگی و شاد، برگزاری اولین همایش تخصصی باغ بام و دیواره سبز و ارائه برنامه‌های آموزشی در زمینه کاشت و نگهداری از گل و گیاه از جمله برنامه های جنبی این نمایشگاه خواهد بود. 

وی بیان کرد: به منظور ایجاد تسهلات برای بازدید کنندگان، بن خرید با تخفیف ۳۰ درصدی بین ادارات دولتی و ارگان‌های مختلف توزیع خواهد شد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد گفت این نمایشگاه از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۶ تا ۲۳ و در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۱ صبح تا ۲۳ در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.

کد مطلب 4287944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha