پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ خرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۶

استاندار زنجان:

حفظ اتحاد ملی، عامل قدرت ایران در عرصه های مختلف بین المللی است

حفظ اتحاد ملی، عامل قدرت ایران در عرصه های مختلف بین المللی است

زنجان-استاندار زنجان با بیان اینکه حفظ اتحاد ملی، عامل قدرت ایران در عرصه های مختلف بین المللی است، گفت: آزادسازی خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری زنجان؛ اسدالله درویش امیری در جمع نیروهای مسلح استان زنجان که به مناسبت گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد، به قرارگیری در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز با رجزخوانی دولت آمریکا و برخی کشورهای مسلمان ‌نمای حوزه خلیج فارس، بیش از گذشته باید وحدت، انسجام و همدلی در میان اقشار مختلف جامعه، ارکان نظام و نیروهای مسلح حفظ و تقویت شود. 

وی  ادامه داد: دشمنان انقلاب درصدد مقابله با وحدت، انسجام و همدلی ملت ایران با مسئولین نظام هستند که باید برای مقابله با این دسیسه ها تحت رهبری رهبر معظم انقلاب و در چارچوب قانون اساسی، به پیمان میان خود با ملت ایران عمل کرد.

درویش امیری سپاه، ارتش و تمامی نیروهای نظامی و انتظامی را فرزندان ایران و حافظان امنیت، آسایش و آرامش در کشور دانست و تاکید کرد: ملت ایران و نیروهای مسلح همچون گذشته برای حفظ امنیت و عزت و سربلندی ایران در مقابل دشمنان ایستادگی خواهند کرد.

استاندار زنجان با اشاره به نامگذاری سوم خرداد ماه با عنوان روز مقاومت و ایثار، تاکید کرد: ملت ایران در واقعه تاریخی فتح خرمشهر بار دیگر غیرت ایرانی خود را به رخ جهانیان کشید؛ به طوری که با گذشت 36 سال از آن فتح عظیم، هنوز در تاریخ کشور زنده است.

درویش امیری با بیان اینکه در آزادسازی خرمشهر دو حماسه، یکی در زمینه مقاومت و دیگری در زمان آزادسازی این منطقه به وقوع پیوست، خاطر نشان کرد: اِشغال و آزادسازی خرمشهر یکی از نقاط عطف در دوران دفاع مقدس و سال های جنگ تحمیلی و حتی تاریخ معاصر ایران به شمار می آید که با اتکا به قدرت ایمان، رشادت دینی، غیرت ملی و میهنی رزمندگان ایران به وقوع پیوست.

وی با اشاره به پیروزی و آزادسازی خرمشهر توسط رزمندگان اسلام از دست قدرتمندان نظامی جهان در سوم خرداد ماه، اظهار کرد: سالروز آزادسازی خرمشهر افتخار ملی است و برای همیشه در حافظه تاریخ باقی خواهد ماند.

استاندار زنجان، حفظ اتحاد و یکپارچگی ملی را عامل قدرت و سربلندی ایران در عرصه های مختلف بین المللی دانست و گفت: همه مردم و مسئولین باید در راستای حفاظت از منافع ملی با اتحاد و انسجام به یکدیگر کمک کنند.

درویش امیری مقاومت در برابر هجوم ارتش عراق و سلاح های مدرنی که از سوی جهانیان در اختیار این ارتش گذاشته شده بود را مدیون فرزندان و رزمندگان غیور ایرانی دانست و گفت: این فرزندان در دامان انقلاب اسلامی و تحت آموزش های مکتب اسلام و خمینی کبیر تربیت شده بودند که توانستند حماسه سوم خرداد را بیافرینند.

کد خبر 4304663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha