سرهنگ علی فکری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: به منظور برگزاری هر چه با شکوه تر نماز عید فطر و پیشگیری از وقوع تصادفات و گره های ترافیکی محدودیت های ترافیکی در روز عید سعید فطر اجرا می شود.
وی گفت: تردد از ساعت ۵ صبح تا پایان نماز عید سعید فطر در بلوار مفتح از تقاطع تختی به سمت میدان مفتح و بالعکس ممنوع و این معابر برای توقف اتوبوسهای سازمان اتوبوسرانی همدان در نظر گرفته شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان بابیان اینکه توقف وسایل نقلیه شخصی از ساعت ۵ صبح تا پایان نماز عید سعید فطر در بلوار مفتح ممنوع بوده و در صورت توقف وسایل نقلیه با جرثقیل حمل خواهد شد، افزود: تردد از بلوار مفتح و همچنین بلوار شهید چیت سازیان به سمت بالای تپه مصلی از ساعت ۵ صبح تا پایان برگزاری نماز عید فطر ممنوع است.
وی گفت: ضلع غربی بلوار شهید چیت سازیان برای پارک خودروهای شخصی پیش بینی شده و از رانندگانی که با خودرو های شخصی برای اقامه نماز عید فطر مراجعه می کنند درخواست می شودخودرو های خود را در فضای پیش بینی شده پارک کرده و از ایجاد سد معبر و راه بندان جلوگیری کنند.
سرهنگ فکری گفت: هماهنگی کامل با سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی در زمینه انتقال نمازگزاران به مصلی و بالعکس انجام پذیرفته و از نمازگزاران درخواست می شود از وسایل نقلیه عمومی برای تردد به مصلی و برگزاری نماز عید فطر استفاده کنند.
نظر شما