۳۰ خرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۴۹

فرماندار پلدختر مطرح کرد:

هماهنگی همه دستگاه‌های مرتبط با برگزاری کنکور سراسری در پلدختر

هماهنگی همه دستگاه‌های مرتبط با برگزاری کنکور سراسری در پلدختر

پلدختر- فرماندار پلدختر گفت: دستگاه‌های مرتبط با برگزاری کنکور سراسری برای این رویداد مهم در این شهرستان به نحو احسن پای‌کار باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، نعمت الله دستیاری ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان پلدختر با موضوع هماهنگی برگزاری کنکور سراسری و اوقات فراغت اظهار داشت: کنکور شاید بزرگترین رویداد و رقابت علمی در کشور ما باشد که آینده علمی جامعه در آن رقم می خورد و علاوه بر آن مهمترین اتفاق زندگی دانش آموز در طول دوران تحصیل است که در واقع جدال او با ثانیه ها است و باید به بهترین نحو ممکن برگزار شود تا از هدر رفت حداقلی زمان جلوگیری شود.

وی افزود: این رویداد علمی که به نوعی برگزاری مطلوب آن آبروی شهرستان است، باید به نحو احسن برگزار شود و ادارات هر کدام بر اساس شرح وظایف خود پای کار باشند و این یک تکلیف برای همه است و هیچ قصوری در این رابطه پذیرفته نخواهد شد.

فرماندار پلدختر گفت: پنج روز قبل از برگزاری کنکور با حضور مسئولان دستگاه های مرتبط بازدید میدانی برای برطرف کردن ایرادات و نواقص از حوزه های امتحانی خواهیم داشت و تک تک این حوزه ها بازبینی می شوند.

وی از تمام دستگاه های خدمات رسان اعم از برق، آب، اورژانس، نیروی انتظامی، مخابرات و شهرداری خواست در راستای رفع نواقص احتمالی تا پایان برگزاری آزمون آمادگی کامل داشته باشند.

دستیاری ادامه داد: نیروی انتظامی شهرستان برای برقراری امنیت حوزه های امتحانی و قرنطینه سوالات کنکور و همچنین شبکه بهداشت و درمان در زمینه استقرار تیم پزشکی با اداره آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون در تعامل و همکاری باشند.

وی با اشاره به آسیب های اجتماعی و اوقات فراغت جوانان افزود: دانش آموزان، جوانان و نوجوانان سرمایه های اصلی آینده کشور هستند که اگر امروز برای آنها برنامه ریزی درست نداشته باشیم دیگران برای آنها برنامه ریزی می کنند.

فرماندار پلدختر بر ارتقای وضعیت کیفی و کمی کلاس های اوقات فراغت در این شهرستان تاکید کرد و گفت: باید برنامه های اوقات فراغت در پلدختر اثر بخش و با نیاز سنجی جوانان برنامه ریزی شود و همه مسئولان باید برای غنی سازی اوقات فراغت کلاس های متنوع و با جذابیت برگزار کنند.

وی  به فضای مجازی اشاره کرد و افزود: با در این فضا دنبال تولید محتوا باشیم و آن را بومی سازی و خود متولی آن باشیم و در راستای این امر مهم همه ظرفیت ها و امکانات  موجود به کار گرفته شوند و محدودیت ها و موانع برداشته شوند.

دستیاری خاطرنشان کرد: دستگاه های متولی ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش و سایر دستگاه های فرهنگی برای برنامه ریزی هر چه بهتر اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تمام تلاش خود را به کار گیرند.

وی افزود: بازرسانی در این زمینه تعیین می شوند تا از نزدیک برنامه های اوقات فراغت جوانان را از نظر کمیت و کیفیت نظارت کنند تا در این مراکز اتفاقی رخ ندهد و به نحو احسن برگزار شوند.

فرماندار پلدختر گفت : مربیانی که برای این برنامه ها انتخاب می شوند کسانی باشند که تعهد اخلاقی و دینی داشته و نسبت به این موضوع حساس و آن را مد نظر داشته باشند.

کد خبر 4325997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha