پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۹۷، ۸:۳۰

مرضیه صدرایی در گفتگو با مهر:

تکلیف پخش «برنا» مشخص نیست/ متن‌های ضعیف اذیتمان می‌کند

تکلیف پخش «برنا» مشخص نیست/ متن‌های ضعیف اذیتمان می‌کند

بازیگر سریال «برنا» می گوید این مجموعه هنوز روی آنتن نرفته است و او هم نمی داند دلیلش چیست.

مرضیه صدرایی بازیگر تئاتر، رادیو و تلویزیون درباره حضورش در سریال های تلویزیون به خبرنگار مهر عنوان کرد: برای من تئاتر و رادیو همیشه ترجیح داشته است، اما اگر بازی در سریال هم پیش بیاید و بتوانم وقت خود را هماهنگ کنم حتما در آن حضور خواهم یافت. 

وی ادامه داد: من دوست دارم در مدیوم های مختلف حضور داشته باشم اما ترجیح و اولویت من همیشه رادیو و تئاتر و بعد از آن تصویر است.

بازیگر سریال «خروس» درباره یکی از آخرین سریال های خود عنوان کرد: من در سریالی با نام «برنا» به کارگردانی عباس رنجبر بازی کردم که هنوز از تلویزیون پخش نشده است و نمی دانم دلیلش چیست.

این بازیگر طنزپرداز درباره متن های رادیویی و تلویزیونی و کمبود فیلمنامه های خوب در این زمینه اظهار کرد: کارهای طنز متن های خیلی قوی ای ندارند البته من از بازیگرانی هستم که توافق می کنیم و تا جایی که بتوانم بداهه سازی می کنم تا متن را به جایگاه بالاتری برسانیم ولی اذیت هم می شوم. 

بازیگر «آقا و خانم سنگی» در پایان بیان کرد: اگر متن قوی باشد حس خوبی دارید و حتی انرژی و توان بیشتری روی کار خود می گذارید تا شخصیت را بپرورانید. از طرفی ممکن است در متن های ضعیف هرکسی نتواند بداهه سازی کند و حتی اعتقادی هم به این کار نداشته باشد و به همین دلیل ممکن است هماهنگی لازم برای این کار وجود نداشته باشد.

کد خبر 4333919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha