به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار رضا بنی اسدی فر گفت: پلیس با توجه به ماموریت های ذاتی خود و با عنایت به شعار سال در راستای مبارزه با قاچاق کالا و سایر جرائم اقتصادی با تمام توان وارد عمل شده است.
وی افزود: در همین راستا طی چند هفته اخیر با تلاش بی وقفه همکارانمان در مجموعه پلیس آگاهی و دیگر رده ها چندین واحد صنفی متخلف شناسائی شدند که عمده ترین آن ها کشف چهار انبار کالای احتکار شده در شهر کرمان بود.
سردار بنی اسدی فر بیان داشت: این انبارها بیشتر حاوی لوازم خانگی بودند که برخی افراد سودجو و منفعت طلب اینگونه کالاها را در حجم بسیار زیاد انبار کرده و بعضا از فروش و توزیع آن ها امتناع می ورزیدند.
وی با اشاره به پلمب این انبارها و معرفی افراد متخلف به مقام قضائی تصریح کرد: ارزش کالاهای کشف شده مبلغی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال برآورده شده است.
فرمانده انتظامی استان در پایان از شهروندان خواست: درصورت مشاهده هر گونه فعالیت غیرمجاز یا قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ و سامانه ۱۳۰ پلیس آگاهی اطلاع دهند تا نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود.


نظر شما