به گزارش خبرنگار مهر، مسعود میرزایی - عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و دبیر علمی کنفرانس ششم مهندسی هوافضا در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی افزود: مقالات در 5 محور آیرودینامیک، پیش رانش، سازمان های فضایی، علوم و فناوری فضایی و مدیر فضایی به دبیرخانه کنفرانس رسید و پذیرش مقالات به صورت اینترتی انجام شد.
وی از ارسال یک هزار و 250 مقاله به کنفرانس ششم مهندسی هوافضا خبر داد و افزود: کار داوری به صورت اینترنتی انجام شد و یک هزار و 400 داور به بررسی مقالات پرداختند. همچنین نرم افزاری طراحی شد که قابلیت نمره دهی به مقالات با توجه به نظر داوران را دارد.
به گفته دبیر علمی کنفرانس ششم مهندسی هوافضا داوری های مقالات این کنفرانس پایان یافته و در مجموع 287 مقاله به صورت ارائه شفاهی و 97 مقاله نیز به صورت پوستر پذیرفته شده است. همچنین مجموعه مقالات پذیرفته شده به صورت کتاب چاپ می شود.
مسعود میرزایی برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوع ماهواره را از برنامه های کنفرانس ششم مهندسی هوا فضا عنوان کرد و از ارسال 10 مقاله به این کنفرانس از سوی محققین کشورهای هلند، اوکراین، رومانی و روسیه خبر داد.
به گزارش مهر، کنفرانس ششم مهندسی هوافضا 3 تا 7 اسفند ماه به ابتکار دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با کمک حامیان خصوصی و دولتی برگزار می شود.
نظر شما