پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آذر ۱۳۹۷، ۱:۱۸

معاون عملیات سازمان امدادونجات خبر داد:

امدادرسانی به ۲۱۵ نفر در برف گردنه «زالیان»/ رهاسازی ۷۰ خودرو

امدادرسانی به ۲۱۵ نفر در برف گردنه «زالیان»/ رهاسازی ۷۰ خودرو

خرم‌آباد- معاون عملیات سازمان امدادونجات از امدادرسانی به ۲۱۵ نفر گرفتار در برف و ۱۱۹ نفر گرفتار در سیلاب بخش‌های مختلف لرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، شاهین فتحی با اعلام گزارش عملیات سیل و آبگرفتگی و برف و کولاک در برخی استان های کشور، گفت: از عصر روز پنج شنبه ۱۵ آذر استان های لرستان و خوزستان درگیر سیل و آب‌گرفتگی بوده است که در این زمینه خدمات امدادی لازم به هموطنان متاثر از سیل ارائه شده است.

وی با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی در شهرستان‌های گتوند، دزفول، مسجد سلیمان، شوش، اندیکا و لالی در استان خوزستان گفت: بارندگی شدید در شمال استان موجب سیل و آب‌گرفتگی در مناطق مختلف عشایری، روستایی و شهری شده و تیم های عملیاتی به منطقه اعزام و عملیات امداد و نجات در حال انجام است.

فتحی اظهار کرد: همچنین در شهرستان پلدختر و نورآباد دلفان(منطقه گامسیاب) استان لرستان ١١٩ تن از هموطنان متاثر از سیل و آب‌گرفتگی خدمات امدادی لازم را دریافت کردند و ٣٧ دستگاه خودرو از سیلاب رهاسازی شد.

وی با اعلام وقوع برف وکولاک در محور سنقر به بیستون کرمانشاه، گفت: در این زمینه ٨۵ تن از متاثران از برف و کولاک خدمات لازم را دریافت کرده و ٣۵ دستگاه خودرو از برف و کولاک رهاسازی شد.

به گفته معاون عملیات سازمان امداد و نجات در گردنه زالیان استان لرستان هم ٢١۵ تن از متاثران از خدمات امدادی بهره برده و ٧٠ دستگاه خودرو از برف رهاسازی شد.

کد خبر 4478138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha