پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۰:۲۸

«کوئینتت تهران» آثار آرژانتینی می‌نوازد

«کوئینتت تهران» آثار آرژانتینی می‌نوازد

گروه «کوئینتت تهران» با همراهی عمارت روبرو آثار آستور پیاتزولا آهنگساز و نوازنده آرژانتینی را در تالار وحدت اجرا می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، گروه «کوئینتت تهران» با همراهی عمارت روبرو آثار آستور پیاتزولا آهنگساز و نوازنده آرژانتینی را در تالار وحدت اجرا می کند. این گروه موسیقی قرار است ساخته های «پیاتزولا» آهنگساز و نوازنده آرژانتینی را اول دی ماه سال جاری در تالار وحدت اجرا کند. ساخته های این نوازنده اغلب از موسیقی جز و کلاسیک تاثیر گرفته است و موسیقی تانگو را دگرگون کرده است.

در این برنامه سروش صادقی با نوازندگی پیانو، مهرداد مهدی آکاردئون، علیرضا چهره قانی با ویلن، محمدرضا جبار کنترباس و فرزان فلک دهی با ساز گیتار الکتریک گروه را همراهی می کنند.

کنسرت «کوئینتت تهران» ساعت ۲۱:۳۰ روز یکشنبه اول دی ماه در تالار وحدت تهران برگزار می شود.

کد خبر 4485120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha