اصغر جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فوریت های پزشکی زنجان برای راهپیمایی ۲۲ بهمن برنامه ریزی لازم را کرده و از توان کارکنان برای ارائه خدمات درمانی به مردم استفاده می کند.
وی با اشاره به اینکه ۵۵ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای و اورژانس هوایی برای ارائه خدمات پیش بیمارستانی به مردم در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن مستقر هستند، اظهار کرد: در مراسم راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ماه ۱۱ دستگاه آمبولانس مستقر می شوند که چهار دستگاه آمبولانس در شهر زنجان و در محل های چهارراه امیر کبیر، سبزه میدان، میدان انقلاب و تقاطع خواجه نصیر و ۷ آمبولانس در شهرستان ها فعال خواهند بود.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان زنجان گفت:با توجه به افزایش مسافرت ها در این ایام پایگاه های جاده ای برای کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران و ایجاد امنیت خاطر مسافران و شهروندان در کنار جاده برپا شده است.
نظر شما