۶ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۰۲

با موافقت مجلس؛

سازوکار تسویه بدهی بانک ها به بانک مرکزی تعیین شد

سازوکار تسویه بدهی بانک ها به بانک مرکزی تعیین شد

ساز و کار تسویه بدهی بانک ها به بانک مرکزی تعیین و تصریح شد که افزایش پایه پولی از این محل ممنوع است.

به گزارش خبرنگارمهر، در جلسه نوبت سوم مجلس در جریان بررسی تبصره های هزینه ای لایحه بودجه ساز و کار تسویه بدهی بانک ها به بانک مرکزی تعیین و تصریح شد افزایش پایه پولی از این محل ممنوع است.

طبق تبصره ۵ مقرر شد مبلغ مزبور به عنوان بدهی دولت به بانک مرکزی ثبت شود. افزایش پایه پولی از این محل ممنوع است. سقف مجاز تسویه بدهی هر بانک و مؤسسه اعتباری به بانک مرکزی توسط این بانک حداکثر تا پایان خردادماه سال ۱۳۹۸ تعیین می‌شود. دولت مجاز است تمام یا بخشی از بدهی بانکهای دولتی (به­جز بانک مسکن) به بانک مرکزی را به حساب بدهی دولت به بانک مرکزی منتقل کند و مبلغ مذکور را به عنوان سرمایه دولت در بانکهای دولتی منظور نماید.

مسؤولیت اجرای این بند به عهده وزیر امور اقتصادی و دارایی است.

 گزارش عملکرد این بند به صورت سه ماهه، به دیوان محاسبات کشور، کمیسیون‌های برنامه و بودجه و محاسبات و اقتصادی مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.

آیین‌نامه اجرائی این بند به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی پس از تصویب این قانون به تصویب هیأت‌ وزیران می‌رسد.

کد مطلب 4552541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدی IR ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۸
      0 0
      به شدت باید بدهی بانکها به بانک مرکزی کاهش یابد وهمچنین بانکها دست از بنگاهداری بردارند و بانکها به دنبال وصول معوقات بانکی خود باشند. بانک مرکزی نظارت بر فعالیت بانکها را خیلی خیلی باید اساسی تر انجام دهد