۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۳۶

معاون وزیر علوم:

نشریات دانشگاهی بیانگر صلاحیت و ذائقه‌ مجموعه‌های دانشجویی هستند

نشریات دانشگاهی بیانگر صلاحیت و ذائقه‌ مجموعه‌های دانشجویی هستند

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: حوزه نشریات بیانگر صلاحیت و ذائقه‌های مجموعه‌های دانشجویان است و بهترین محل برای تحلیل تحولات اجتماعی و سیاسی دانشگاه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر غلامرضا غفاری امروز سه شنبه ۲۱ اسفند در سومین نشست مطبوعاتی مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس با فعالان نشریات دانشگاهی که در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: حوزه نشریات حوزه بسیار سیال و متغیری است آن هم در جامعه‌ای که ما با تغییرات فزاینده‌ای مواجه هستیم.

وی گفت: هیچ کس نمی‌تواند سهم و نقش مؤثری را که مجموعه رسانه و نشریات و دیگر عرصه‌های مرتبط با آن در توسعه جامعه دارد کتمان کند و سهم و نقش نشریات دانشجویی یک نقش بسیار تأثیرگذار است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: حدود ۳۲۰۰ نشریه فعال دانشگاهی در حوزه وزارت علوم داریم که این رقم یک رقم قابل توجه و قابل ملاحظه است.

وی یادآور شد: حوزه نشریات بیانگر صلاحیت و ذائقه‌های مجموعه‌های دانشجویان است و اگر محققی خواسته باشد تحولات اجتماعی و سیاسی دانشگاه را تحلیل کند یکی از بهترین محل‌ها برای این کار نشریات دانشجویی است.

غفاری عدف از برگزاری این نشست مطبوعاتی مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس با فعالان نشریات دانشگاهی را آشنایی با دغدغه و مشکلات فعالان نشریات دانشجویی در حوزه نشریات برشمرد و گفت: سعی داریم در راستای رفع این مشکلات اقدام کنیم.

همچنین دکتر علی اکبر گرجی معاون پیگیری اجرای قانون اساسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری در این نشست گفت: آزادی اندیشه و آزادی بیان در دانشگاه‌ها و فضاهای علمی به مثابه خونی است که در پیکره یک موجود زنده جریان می‌یابد.

وی یادآور شد: نشریات و رسانه‌های دانشجویی ابزارهای این آزادی اندیشه و بیان هستند از این رو هر گونه آسیبی که به آزادی بیان نشریات دانشگاهی و بخصوص نشریات دانشجویی وارد شود به گمان من به مثابه پنجه کشیدن در چهره علم و آزادی بیان و آزادی اندیشه است.

گرجی خاطرنشان کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به رغم همه انتقاداتی که ما از منظر حقوق اساسی و دیگر منظرها داریم، در اصول مختلف خود از جمله اصل ۲۴، آزادی نشریات و مطبوعات و آزادی رسانه‌ای را به رسمیت شناخته است.

وی گفت: به این معنا ما از لحاظ شناسایی حق بر آزادی بیان و حق بر آزادی مطبوعات و نشریات در قانون اساسی مانع جدی نداریم گرچه در عمل و هنگامی که پای قانونگذاری عادی به میان می‌آید ما با هزاران مشکل در این زمینه روبرو می‌شویم.

کد خبر 4566279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha