پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۵۸

مونسان مطرح کرد؛

ساماندهی کامل حریم قلعه تاریخی «فلک الافلاک» لرستان طی سالجاری

ساماندهی کامل حریم قلعه تاریخی «فلک الافلاک» لرستان طی سالجاری

خرم‌آباد- رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، از ساماندهی کامل حریم قلعه تاریخی «فلک الافلاک» لرستان طی سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مونسان ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از قلعه فلک الافلک لرستان در سخنانی با اشاره به موضوع ساماندهی حریم این قلعه باستانی، اظهار داشت: برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک باید حریم آن آزاد سازی شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه بخشی از آنکه در اختیار نیروهای مسلح بوده آزاد شده است، عنوان کرد: بخشی دیگر از کار ساماندهی حریم قلعه فلک الافلاک باقی مانده است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در ادامه با بیان اینکه بخشی از اعتبارات مورد نیاز برای ساماندهی حریم قلعه فلک الافلاک لرستان پرداخت شده است، تصریح کرد: در سال ۹۷ تلاش شد که به طور کامل این امر محقق شد اما با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای این امر صورت نگرفت.

مونسان، تاکید کرد: امید داریم که بتوانیم در سال ۹۸ این آزاد سازی و ساماندهی حریم قلعه فلک الافلاک را به طور کامل انجام دهیم تا پرونده آن را برای ثبت جهانی آماده کنیم.

کد خبر 4575399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha